Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Mascotte Conical Active Slim Filters

Mascotte Mascotte Conical Active Slim Filters
Productomschrijving
Mascotte Conical Active Slim Filters zijn filters die zijn ontworpen om de rook van sigaretten en joints te filteren en te verkoelen, terwijl ze tegelijkertijd het nicotine- en teergehalte verminderen. Deze filters hebben een conische vorm, wat betekent dat ze smaller zijn aan de ene kant en breder aan de andere kant. De conische vorm van de filte...

Mascotte Conical Active Slim Filters zijn filters die zijn ontworpen om de rook van sigaretten en joints te filteren en te verkoelen, terwijl ze tegelijkertijd het nicotine- en teergehalte verminderen. Deze filters hebben een conische vorm, wat betekent dat ze smaller zijn aan de ene kant en breder aan de andere kant.

De conische vorm van de filters zorgt voor een betere luchtstroom en biedt een zachtere rookervaring. Bovendien bevatten deze filters actieve kool, wat helpt om schadelijke stoffen uit de rook te filteren en zo de hoeveelheid teer en nicotine te verminderen die de gebruiker inhaleert.

Mascotte Conical Active Slim Filters zijn compatibel met de meeste standaard sigarettenhouders en joint hulzen en zijn eenvoudig in gebruik. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende verpakkingen en hoeveelheden en worden vaak verkocht in combinatie met Mascotte vloeitjes en sigarettenhulzen.

Het is belangrijk om op te merken dat filters zoals Mascotte Conical Active Slim Filters het nicotine- en teergehalte van sigaretten en joints kunnen verminderen, maar niet alle schadelijke stoffen uit de rook kunnen filteren. Het is altijd het beste om te stoppen met roken of alternatieve methoden te vinden voor het consumeren van cannabis of tabak.

Productspecificaties

EAN
8710993012585

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Mascotte Conical Active Slim Filters
MascotteConical Active Slim Filters

De conische vorm van deze active filters zorgen voor de perfecte rolling experience. Bevat verkoelende keramische capsules en kokosnoot houtskool die het THC-gehalte niet beïnvloeden. Met magnetische sluiting.

Snelle levering

Deliverytime

€2,99 Incl. btw