WhatsApp
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Natuurlijk Kalmerend Middel voor Stressverlichting en Betere Slaap

Productomschrijving
Ervaar de rustgevende kracht van Mulungu extract, een natuurlijk kalmerend middel in een handig 10ml formaat, dat helpt bij het verminderen van stress en het bevorderen van een betere slaap. Afkomstig uit Zuid-Amerika, staat Mulungu al eeuwenlang bekend om zijn ontspannende en angstverminderende eigenschappen. Gebruik:Goed schudden totdat de inhou...

Ervaar de rustgevende kracht van Mulungu extract, een natuurlijk kalmerend middel in een handig 10ml formaat, dat helpt bij het verminderen van stress en het bevorderen van een betere slaap. Afkomstig uit Zuid-Amerika, staat Mulungu al eeuwenlang bekend om zijn ontspannende en angstverminderende eigenschappen.

Gebruik:
Goed schudden totdat de inhoud volledig opgelost is. Een uur na de avondmaaltijd innemen voor gebruik.
Voor een kalmerend gevoel, 1 à 2 druppel onder de tong.
Voor een goede nachtrust, 3 à 5 druppels onder de tong.

Dosering:
Lage dosering: 1-2 druppel per dag.
Hoge dosering: 3-5 druppels per dag.

Ons Mulungu extract is geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO), zodat je gemakkelijk en snel het perfecte natuurlijke supplement kunt vinden om stress te verlichten en beter te slapen. Bestel vandaag nog bij Novus Fumus' Shamanshop en ervaar de kalmerende werking van dit bijzondere extract.

Productspecificaties

EAN
8718274717013

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Shamanita Mulungu – 10 ML
ShamanitaMulungu – 10 ML

Een natuurlijk kalmerend middel in een handig 10ml formaat, dat helpt bij het verminderen van stress en het bevorderen van een betere slaap. Afkomstig uit Zuid-Amerika en al eeuwenlang bekend om zijn ontspannende en angstverminderende eigenschappen.

Snelle levering

Deliverytime

€35,95 Incl. btw