Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

SLX Non Stick Grinder 4 Delig 62 Mm

Productomschrijving
De SLX grinders zijn gemaakt van 7075 T6 aluminium, dezelfde aluminiumlegering die men in de ruimtevaart gebruikt. Vervolgens zit daar overheen een keramische coating die ervoor zorgt dat de grinder nooit meer 'sticky' is. De coating is 100% veilig en niet giftig omdat er geen gebruik gemaakt wordt van teflon of PTFE kunststoffen. Vanaf nu dus nooi...

De SLX grinders zijn gemaakt van 7075 T6 aluminium, dezelfde aluminiumlegering die men in de ruimtevaart gebruikt.
Vervolgens zit daar overheen een keramische coating die ervoor zorgt dat de grinder nooit meer 'sticky' is. De coating is 100% veilig en niet giftig omdat er geen gebruik gemaakt wordt van teflon of PTFE kunststoffen. Vanaf nu dus nooit meer plakkerige grinders en verspilling van THC.

Micro Filter

De zeefjes in de SLX grinder zijn ook zoals je mag verwachten bij dit product. Een stalen gaasje met microfilter zorgt ervoor dat iedere pol gevangen wordt. De kwaliteit is ook hier weer van de allerhoogste klasse.

Magneet

En ja, aan de sluiting is ook gedacht. Een ultrasterke en solide magneetsluiting van Rare Earth Neodymium magneten zorgt dat jouw grinder nooit meer open gaat zonder dat jij dat zelf wilt.

De beste Grinder

De tandjes van de SLX grinders zijn scherp en met precisie, in trapezoïde vorm uitgesneden. De beste maling met de minste moeite, ongeacht de taaie stukken die je erin stopt. Deze tandjes zullen niet buigen of breken, daar zijn ze namelijk veel te stevig voor. Let op! Dit geldt wel voor normaal gebruik. Je moet er uiteraard geen metaal of andere voorwerpen in stoppen want dan werkt het natuurlijk niet. Bovendien vervalt je garantie ook als je dat doet. Niet doen dus!

De 62 mm SLX grinder heeft 55 tandjes.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

SLX Non Stick Grinder 4 Delig 62 Mm
SLXNon Stick Grinder 4 Delig 62 Mm

Aluminium Grinder met een gepatenteerde, keramische coating die ervoor zorgt dat je grinder nooit meer 'sticky' is. Kies uit diverse kleuren

Snelle levering

Deliverytime

€69,95 Incl. btw