WhatsApp
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Porsche Design P3644 - FLATFLAME AANSTEKER

Productomschrijving
Verbluffende prestaties in alle weersomstandigheden: de Porsche Design Lighter P'3644 valt op in elk terrein. De dynamische aantrekkingskracht van deze aansteker komt voort uit zijn slanke vorm en geïntegreerde metalen strepen met Porsche Design-opschrift. Een ingebouwde platte vlamontsteking maakt een windbestendige bloemenbrandervlam mogelijk di...

Verbluffende prestaties in alle weersomstandigheden: de Porsche Design Lighter P'3644 valt op in elk terrein. De dynamische aantrekkingskracht van deze aansteker komt voort uit zijn slanke vorm en geïntegreerde metalen strepen met Porsche Design-opschrift. Een ingebouwde platte vlamontsteking maakt een windbestendige bloemenbrandervlam mogelijk die slank is, net als de aansteker, en bijna transparant. Navulbaar met standaard aanstekergas, maximaal vulniveau 1,1 g. Voor reizigers: houd er rekening mee dat alle Porsche Design-aanstekers zijn geclassificeerd als stormaanstekers. Stormaanstekers zijn niet toegestaan in vliegtuigen. Hun vervoer is ten strengste verboden in zowel handbagage als ingecheckte bagage.

DIMENSIES

11 mm

HET MATERIAAL

65% metaal/35% synthetisch materiaal

ONDERHOUD TIPS

Ontgas voor het vullen. Gebruik schoon gas. Vermijd stof en vuil in de brander. Voorkom contact met sleutels, munten of andere voorwerpen.

Productspecificaties

EAN
4046901693527

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Porsche Design P3644 - FLATFLAME AANSTEKER
Porsche DesignP3644 - FLATFLAME AANSTEKER

Elegante design stormaansteker van Porsche Design in exclusief slank design. Plat vlammechanisme voor een windvaste bloementoortsvlam.

Snelle levering

Deliverytime

€155,00 Incl. btw