Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Clipper Sticker Skulls

Clipper Clipper Sticker Skulls
Productomschrijving
De Clipper Sticker Skulls aanstekerset is een set van vier herbruikbare aanstekers van het merk Clipper. De aanstekers zijn bedekt met verschillende stickers van schedels, wat deze set een unieke en stoere uitstraling geeft. De aanstekers zijn van hoge kwaliteit en staan bekend om hun betrouwbaarheid en duurzaamheid. Ze zijn gemakkelijk te vullen ...

De Clipper Sticker Skulls aanstekerset is een set van vier herbruikbare aanstekers van het merk Clipper. De aanstekers zijn bedekt met verschillende stickers van schedels, wat deze set een unieke en stoere uitstraling geeft.

De aanstekers zijn van hoge kwaliteit en staan bekend om hun betrouwbaarheid en duurzaamheid. Ze zijn gemakkelijk te vullen met butaangas en hebben een vlamregelaar waarmee je de grootte van de vlam kunt aanpassen.

Clipper aanstekers hebben een navulbaar ontwerp, wat betekent dat ze milieuvriendelijk zijn en een goed alternatief zijn voor wegwerpaanstekers. Ze zijn erg populair onder rokers vanwege hun betrouwbare ontsteking en het unieke ontwerp.

De Clipper Sticker Skulls aanstekerset is een perfect cadeau voor mensen die op zoek zijn naar een stoere en functionele manier om hun rookwaar aan te steken. Het is belangrijk om op te merken dat het roken van tabak en andere stoffen schadelijk kan zijn voor de gezondheid en dat het gebruik van aanstekers veiligheidsrisico's met zich mee kan brengen. Het is daarom belangrijk om voorzichtig te zijn bij het gebruik van aanstekers en om ze buiten bereik van kinderen te houden.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Clipper Sticker Skulls
ClipperSticker Skulls

4 Clipper aanstekers waarvan vier verschillende doodshoofd opdrukken

Snelle levering

Deliverytime

€7,00 Incl. btw