WhatsApp
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Vitamine B12 – 240 tabletten

Fit4Seasons Vitamine B12 – 240 tabletten
Productomschrijving
De gezondheidsvoordelen van Vitamine B12 Vitamine B12 behoort tot het vitamine B-complex en kennen we ook als Cobalamine. Het is een in water oplosbare vitamine die bijdraagt aan verschillende belangrijke processen in het lichaam. Zo is het van belang voor de vorming van rode bloedcellen, helpt het bij het celdelingsproces en speelt het een belangr...

De gezondheidsvoordelen van Vitamine B12

Vitamine B12 behoort tot het vitamine B-complex en kennen we ook als Cobalamine. Het is een in water oplosbare vitamine die bijdraagt aan verschillende belangrijke processen in het lichaam. Zo is het van belang voor de vorming van rode bloedcellen, helpt het bij het celdelingsproces en speelt het een belangrijke rol in de opbouw van zenuwcellen. Ook draagt Vitamine B12 bij tot de normale werking van Immuunsysteem en ondersteunt het de afweer van het lichaam.

Last van moeheid of een wazig hoofd? Ook in dat geval zouden Vitamine B12 tabletten een helpende hand kunnen bieden bieden. Deze vitamine heeft een gunstige invloed op vermindering van vermoeidheid, bevordert de energiestofwisseling en draagt bij aan geestelijke veerkracht en betere concentratie.

Voorkom een Vitamine B12-tekort

Omdat Vitamine B12 alleen voorkomt in dierlijke producten zoals vis, vlees, melkproducten en eieren kunnen veganisten en vegetariërs last krijgen van een Vitamine B12-tekort. Maar bijvoorbeeld ook ouderen en personen met maag en darm problemen lopen vanwege een verminderde opname het risico op een B12-tekort.

Een Vitamine B12-tekort kan enkele vervelende gevolgen hebben. Zo is het mogelijk dat er een vorm van bloedarmoede optreedt die onder andere kan zorgen voor vermoeidheid, duizeligheid, oorsuizen, hartkloppingen en een zwak gevoel. Ook kunnen er zenuwproblemen optreden waaronder tintelingen, een verminderde coördinatie en minder gevoel in de vingers of voeten.

De Vitamine B12 tabletten van Fit4Seasons kunnen helpen bij het voorkomen van een Vitamine B12-tekort. De tabletten zijn ook geschikt voor veganisten.

Ingrediënten

Isomalt, Methylcobalamine b12, Adenosylcobalamine (dibencozide), vegetarische magnesiumstearaat, Silica, Kersenaroma.

  • Isomalt is een suikeralcohol die wordt gebruikt als zoetstof en vulmiddel in supplementen en medicijnen. Het heeft een lage glycemische index en bevat minder calorieën dan suiker, waardoor het geschikt is voor mensen met diabetes of die op dieet zijn.
  • Methylcobalamine B12 en Adenosylcobalamine (dibencozide) zijn beide vormen van vitamine B12, die essentieel zijn voor een gezond zenuwstelsel en de vorming van rode bloedcellen. Methylcobalamine B12 is de actieve vorm van vitamine B12 en kan gemakkelijk door het lichaam worden opgenomen. Adenosylcobalamine (dibencozide) is een andere vorm van vitamine B12 die wordt omgezet in methylcobalamine B12 wanneer het in het lichaam wordt gebruikt.
  • Vegetarische magnesiumstearaat is een hulpstof die wordt gebruikt als smeermiddel en vulmiddel in supplementen. Het wordt gewonnen uit plantaardige bronnen en is een alternatief voor magnesiumstearaat dat afkomstig is van dierlijke bronnen.
  • Silica is een natuurlijk mineraal dat wordt gebruikt als antiklontermiddel en stabilisator in supplementen. Het helpt om de ingrediënten te binden en te voorkomen dat ze aan elkaar plakken of klonteren.
  • Kersenaroma wordt toegevoegd aan supplementen als smaakstof om de smaak en geur te verbeteren en het supplement aangenamer te maken om in te nemen.

Deze ingrediënten worden vaak gebruikt in combinatie met elkaar in supplementen, maar het is altijd belangrijk om de etiketten te lezen en eventuele allergieën of gevoeligheden voor een van de ingrediënten te controleren voordat je een supplement inneemt. Het is ook raadzaam om voor gebruik met een arts te overleggen als je gezondheidsproblemen hebt of medicijnen gebruikt.

Hoe gebruik je Vitamine B12 tabletten van Fit4Seasons?

Wanneer je gebruik wil maken van de natuurlijke Vitamine B12 tabletten van Fit4Seasons raden wij aan om 1x daags 1 tablet in te nemen. Neem het tablet bij voorkeur tijdens een maaltijd, met water, in. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Algemene informatie

Vitamine B12 van Fit4Seasons is een voedingssupplement en dient ook als zodanig gebruikt te worden. Gebruik het nooit als vervanging maar juist als toevoeging binnen een gezond dieet. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet. Houd het product buiten bereik van kinderen. Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts wanneer er sprake is van zwangerschap, borstvoeding of gezondheidsklachten.

Productspecificaties

EAN
8718274718232

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Fit4Seasons Vitamine B12 – 240 tabletten
Fit4SeasonsVitamine B12 – 240 tabletten

Vitamine B12 draagt onder andere bij aan het proces van celvernieuwing, helpt het bij de aanmaak van rode bloedcellen en ondersteunt het de normale werking van het zenuwstelsel.

Snelle levering

Deliverytime

€22,95 Incl. btw