Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Clipper vuursteentjes

Clipper Clipper vuursteentjes
Productomschrijving
Clipper Vuursteentjes Verleng de levensduur van de Clipper aansteker door het vuursteentje te vervangen zodra dit nodig is. Iedere verpakking bevat 9 vuursteentjes. Gemakkelijk verpakt om mee te nemen, zodat je altijd een vuursteentje bij je hebt. Inhoud: 9 universele vuursteentjes Clipper vuursteenhouder Het is bijna niet voor te stellen, maa...

Clipper Vuursteentjes

Verleng de levensduur van de Clipper aansteker door het vuursteentje te vervangen zodra dit nodig is. Iedere verpakking bevat 9 vuursteentjes. Gemakkelijk verpakt om mee te nemen, zodat je altijd een vuursteentje bij je hebt.

Inhoud: 9 universele vuursteentjes

Clipper vuursteenhouder

Het is bijna niet voor te stellen, maar toch kan het gebeuren. Je hebt een nieuwe vuursteenhouwer nodig voor jouw Clipper aansteker. Geen probleem. Ook deze leveren wij direct uit voorraad.

Clipper vuursteenhouder

Clipper vuursteentje vervangen

Het vervangen van een vuursteentje bij Clipper aanstekers is super eenvoudig. Je hebt er geen speciale materialen voor nodig zoals een schroevendraaier. Het enige wat je hoeft te doen is de vuursteenhouder uit de Clipper aansteker trekken. Draai vervolgens met je hand het onderste gedeelte los. Hieraan zit een veer bevestigd, die het vuursteentje op zijn plek houdt. Plaats een nieuw vuursteentje in de houder, en draai vervolgens alles weer terug.

Hebben we niet duidelijk genoeg omschreven? Dan kun je ook nog onderstaande video bekijken. Misschien wordt alles dan duidelijker.

Reviews

4.7 / 5Based on 6 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Joey op 27 Februari 2024

  Top steentjes minder hard als die van de zippo werken zo als het moet in de klippers en namaak zippos

  ...

  Top steentjes minder hard als die van de zippo werken zo als het moet in de klippers en namaak zippos

 • 5 / 5
  Gepost door: Pat op 25 Juni 2023

  I have not used the flints yet but I can say that I'm happy with the ordering process. It arrived fast and well packed!...

  I have not used the flints yet but I can say that I'm happy with the ordering process. It arrived fast and well packed!

 • 3 / 5
  Gepost door: Cees op 8 Mei 2023

  Op mijn kaartjes zitten zowel grote als kleine vuursteentjes en niet alleen kleine zoals bij de artikelbeschrijving. Ze ...

  Op mijn kaartjes zitten zowel grote als kleine vuursteentjes en niet alleen kleine zoals bij de artikelbeschrijving. Ze vonken wel goed, maar de helft is onbruikbaar. Ik had extra kaartjes besteld als ik dit had geweten.

  • +werken goed
  • -twee maten
Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Clipper Vuursteentjes
ClipperVuursteentjes

Clipper vuursteentjes. 9 Stuks per verpakking

Snelle levering

Deliverytime

€1,49 Incl. btw