Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle levering

Clipper vuursteentjes

Clipper Clipper vuursteentjes
Productomschrijving
Clipper VuursteentjesVerleng de levensduur van de Clipper aansteker door het vuursteentje te vervangen zodra dit nodig is. Iedere verpakking bevat 9 vuursteentjes. Gemakkelijk verpakt om mee te nemen, zodat je altijd een vuursteentje bij je hebt. Inhoud: 9 universele vuursteentjes Clipper vuursteenhouder Het is bijna niet voor te stellen, maar toc...

Clipper Vuursteentjes

Verleng de levensduur van de Clipper aansteker door het vuursteentje te vervangen zodra dit nodig is. Iedere verpakking bevat 9 vuursteentjes. Gemakkelijk verpakt om mee te nemen, zodat je altijd een vuursteentje bij je hebt.

Inhoud: 9 universele vuursteentjes

Clipper vuursteenhouder

Het is bijna niet voor te stellen, maar toch kan het gebeuren. Je hebt een nieuwe vuursteenhouwer nodig voor jouw Clipper aansteker. Geen probleem. Ook deze leveren wij direct uit voorraad.

Clipper vuursteenhouder

Clipper vuursteentje vervangen

Het vervangen van een vuursteentje bij Clipper aanstekers is super eenvoudig. Je hebt er geen speciale materialen voor nodig zoals een schroevendraaier. Het enige wat je hoeft te doen is de vuursteenhouder uit de Clipper aansteker trekken. Draai vervolgens met je hand het onderste gedeelte los. Hieraan zit een veer bevestigd, die het vuursteentje op zijn plek houdt. Plaats een nieuw vuursteentje in de houder, en draai vervolgens alles weer terug.

Hebben we niet duidelijk genoeg omschreven? Dan kun je ook nog onderstaande video bekijken. Misschien wordt alles dan duidelijker.

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Gwen op 10 December 2021
    Super snelle levering en goedkoop.
Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Clipper Vuursteentjes
ClipperVuursteentjes

Clipper vuursteentjes. 9 Stuks per...

Clipper vuursteentjes. ...

Op voorraad
€1,49 Incl. btw