Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Zink – 240 tabletten

15% sale
Fit4Seasons Zink – 240 tabletten
Productomschrijving
De gezondheidsvoordelen van Zink Zink is ontzettend veelzijdig en betrokken bij vele processen in het lichaam. Uit veelvuldige onderzoeken is te concluderen zijn onder andere de volgende voordelen bewezen.  Ondersteunt de botten Is goed voor het celdelingsproces Is goed voor de concentratie en het geheugen Ondersteunt de conditie van het oo...

De gezondheidsvoordelen van Zink

Zink is ontzettend veelzijdig en betrokken bij vele processen in het lichaam. Uit veelvuldige onderzoeken is te concluderen zijn onder andere de volgende voordelen bewezen. 

 • Ondersteunt de botten
 • Is goed voor het celdelingsproces
 • Is goed voor de concentratie en het geheugen
 • Ondersteunt de conditie van het oog
 • Is goed voor de nagels en haren
 • Is belangrijk voor de huid
 • Helpt het immuunsysteem
 • Draagt bij aan de productie van zaadcellen en is goed voor de sperma kwaliteit
 • Is een antioxidant

Voorkom Zink tekort

Al met al kan Zink het lichaam dus op vele manieren ondersteunen. Een tekort kan zorgen voor onder andere problemen met de reuk en smaak veroorzaken. Ook kunnen er vervelende kwalen als nachtblindheid, haaruitval of groeivertraging optreden.

Ingrediënten

113,6 mg Zink Bisglycinaat, 100 mg Isomalt, 10 mg Microkristallijne cellulose, 3.5 mg Silica, 3.5 mg Vegetarische magnesiumstearaat.

Deze ingrediënten worden vaak gebruikt in combinatie met elkaar in zinksupplementen. Hieronder vind je meer informatie over elk ingrediënt:

 • Zink Bisglycinaat is een vorm van zink die beter wordt opgenomen door het lichaam dan andere vormen van zink. Zink is een essentieel mineraal dat betrokken is bij verschillende lichaamsprocessen, zoals de stofwisseling, het immuunsysteem en de groei en ontwikkeling van cellen en weefsels.

 • Isomalt is een suikeralcohol die wordt gebruikt als zoetstof en vulmiddel in supplementen en medicijnen. Het heeft een lage glycemische index en bevat minder calorieën dan suiker, waardoor het geschikt is voor mensen met diabetes of die op dieet zijn.

 • Microkristallijne cellulose is een hulpstof die wordt gebruikt als bindmiddel en vulmiddel in supplementen. Het wordt gemaakt van cellulosevezels en helpt om de ingrediënten te binden en te voorkomen dat ze aan elkaar plakken of klonteren.

 • Silica is een natuurlijk mineraal dat wordt gebruikt als antiklontermiddel en stabilisator in supplementen. Het helpt om de ingrediënten te binden en te voorkomen dat ze aan elkaar plakken of klonteren.

 • Vegetarische magnesiumstearaat is een hulpstof die wordt gebruikt als smeermiddel en vulmiddel in supplementen. Het wordt gewonnen uit plantaardige bronnen en is een alternatief voor magnesiumstearaat dat afkomstig is van dierlijke bronnen.

Zink is een belangrijk mineraal voor het behoud van een gezond immuunsysteem, de productie van hormonen en het bevorderen van de algehele gezondheid. Het is belangrijk om de aanbevolen doseringen te volgen en eventuele allergieën of gevoeligheden voor een van de ingrediënten te controleren voordat je een supplement inneemt. Het is ook raadzaam om voor gebruik met een arts te overleggen als je gezondheidsproblemen hebt of medicijnen gebruikt.

Hoe gebruik je Zink tabletten van Fit4Seasons?

Wanneer je gebruik wil maken van de Zink tabletten van Fit4Seasons raden wij aan om 1x daags 1 tablet in te nemen. Neem het tablet bij voorkeur tijdens een maaltijd, met water, in. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Algemene informatie

Zink van Fit4Seasons is een voedingssupplement en dient ook als zodanig gebruikt te worden. Gebruik het nooit als vervanging maar juist als toevoeging binnen een gezond dieet. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet. Houd het product buiten bereik van kinderen. Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts wanneer er sprake is van zwangerschap, borstvoeding of gezondheidsklachten.

Productspecificaties

EAN
8718274718225

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Fit4Seasons Zink – 240 tabletten
Fit4SeasonsZink – 240 tabletten

Zink is een spoorelement dat bij ontzettend veel processen in het lichaam betrokken is. Deze multifunctionele stof heeft een gunstige invloed op het celdelingsproces. Ook ondersteunt het de botten en is het goed voor huid, nagels en haren.

Snelle levering

Deliverytime

€24,95€21,20 Incl. btw