Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Waterpijp kooltjes - 10 kooltjes per rol

Novus Fumus Waterpijp kooltjes - 10 kooltjes per rol
Productomschrijving
Three Kings Waterpijp kooltjes zijn kleine blokjes koolstof die worden gebruikt om de tabak of het kruid in de waterpijp te verhitten en te verdampen. Het zijn kooltjes van hoge kwaliteit die gemaakt zijn van samengeperst houtskoolpoeder en een gelijkmatige en constante hitte afgeven om de tabak of het kruid in de waterpijp gelijkmatig te verhitten...

Three Kings Waterpijp kooltjes zijn kleine blokjes koolstof die worden gebruikt om de tabak of het kruid in de waterpijp te verhitten en te verdampen. Het zijn kooltjes van hoge kwaliteit die gemaakt zijn van samengeperst houtskoolpoeder en een gelijkmatige en constante hitte afgeven om de tabak of het kruid in de waterpijp gelijkmatig te verhitten.

De Three Kings Waterpijp kooltjes worden geleverd in rollen van 10 kooltjes per rol. Ze zijn ontworpen om snel en gemakkelijk te ontbranden en geven een gelijkmatige en constante hitte af gedurende lange tijd. Dit maakt het roken van de waterpijp een plezierige ervaring met een dikke en smaakvolle rook.

Het gebruik van Three Kings Waterpijp kooltjes is een belangrijk onderdeel van het waterpijp roken. Het is belangrijk om de kooltjes te plaatsen op de kooltjestang en vervolgens op de tabak of het kruid in de waterpijp te plaatsen. Zodra de kooltjes gloeien, kan de rook ontstaan en kan het roken van de waterpijp beginnen.

Het is belangrijk om op te merken dat het roken van een waterpijp, net als het roken van sigaretten, schadelijk kan zijn voor de gezondheid. Het inhaleren van de rook kan schadelijke stoffen bevatten en het kan verslavend zijn. Het is daarom aanbevolen om het gebruik van een waterpijp te beperken en indien mogelijk helemaal te stoppen met roken.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Novus Fumus 10 kooltjes per rol
Novus Fumus10 kooltjes per rol

Three Kings is een hoogwaardig merk kooltjes.

Snelle levering
€1,50 Incl. btw