Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Magische Truffels - Welke dosis heb ik nodig? Hoeveel truffels moet je eten?

Voor beginners kan het experimenteren met magische truffels verwarrend en intimiderend zijn. Bij het bepalen van de juiste dosis is het belangrijk om rekening te houden met factoren als het soort truffels, persoonlijke tolerantie, het gewenste effect en de omgeving. Een gemiddelde dosering voor psilocybine-truffels is ongeveer 10-15 gram verse truffels of 1-2,5 gram gedroogde truffels , maar dit is slechts een ruwe schatting. Het is altijd belangrijk om de doseringsinstructies van de specifieke truffels te volgen en eventueel met een lagere dosis te beginnen om de gevoeligheid te testen.

Gewenste tripintensiteitAanbevolen dosis (gram)
Licht7-10
Medium10-15
Volledig psychedelisch15-22
Microdosering0,5 - 1,5

 

De effecten van magische truffels variëren afhankelijk van de dosis. Een lagere dosis kan leiden tot milde visuele veranderingen en een veranderde perceptie van tijd en ruimte, terwijl een hogere dosis kan leiden tot intensere visuele hallucinaties en sterke emoties. Het is daarom belangrijk om magic truffels alleen onder veilige en comfortabele omstandigheden te gebruiken en altijd een ervaren tripsitter te hebben voor het geval de effecten te sterk worden.

Voor een lichte trip wordt een dosis van 7-10 gram aanbevolen, terwijl voor een medium trip 10-15 gram wordt aanbevolen. Als je een volledige psychedelische ervaring wilt, met alle mogelijke effecten, wordt een dosis van minimaal 15-22 gram aanbevolen. Voor microdosering wordt een dosis van 0,5 – 1,5 gram aanbevolen , waarbij het Fadiman-protocol het meest populaire schema is.

Ons assortiment magische truffels is geschikt voor zowel beginners als ervaren gebruikers. De Tampanensis-truffels zijn ideaal voor spirituele tripzoekers en de Mexicana-truffels zijn een goede optie voor onervaren gebruikers. Voor een middelsterke trip zijn de Psilocybe Atlantis-truffels veelzijdig en geliefd bij velen. Voor een sterke trip zijn de Pink Paradise, Dutch Dragons, Dragon's Dynamite en High Hawaiians truffels prima opties. Voor microdosering heeft ons ontwikkelingsteam de McMicrodose ontwikkeld, de ultieme microdoserende magische truffels.

De beste manier om Magic Truffels te consumeren: tips voor een veilige en verrijkende ervaring

Magische truffels bieden een unieke psychedelische ervaring, maar het is cruciaal om ze op de juiste manier te consumeren om een veilige en positieve ervaring te garanderen. Naast het volgen van de juiste dosering, zoals eerder besproken, zijn er specifieke stappen die u kunt nemen om het meeste uit uw ervaring te halen. Hieronder staan enkele essentiële tips voor het consumeren van magische truffels.

1. Begin op een lege maag

Voor de beste effecten wordt het consumeren van magische truffels op een lege maag aanbevolen. Voedsel kan de opname van psilocybine, het actieve ingrediënt in truffels, vertragen, waardoor de intensiteit van de ervaring kan afnemen of het begin ervan kan worden uitgesteld. Het eten van een lichte maaltijd 2-3 uur vóór consumptie is het beste compromis als u zich zorgen maakt over maagklachten.

2. Kauw goed

Een effectieve manier om ervoor te zorgen dat psilocybine goed wordt opgenomen, is door de truffels goed te kauwen. Hierdoor worden de celwanden afgebroken en wordt de psilocybine gemakkelijker door uw lichaam opgenomen. Goed kauwen kan ook helpen misselijkheid, een vaak voorkomende bijwerking, te verminderen.

3. Creëer een comfortabele omgeving

De omgeving waarin je je psychedelische ervaring beleeft, kan een aanzienlijke impact hebben op je trip. Zorg voor een veilige, rustige en comfortabele ruimte waar u kunt ontspannen. Het hebben van vertrouwde en ondersteunende mensen in de buurt kan ook bijdragen aan een positieve ervaring.

4. Blijf gehydrateerd en neem snacks

Hoewel het belangrijk is om op een relatief lege maag te beginnen, is het essentieel om tijdens de ervaring gehydrateerd te blijven. Water, kruidenthee en lichte snacks zoals fruit kunnen troost bieden zonder de ervaring te beïnvloeden.

5. Vermijd vermenging met andere stoffen

Het combineren van magische truffels met alcohol, cannabis of andere middelen kan de effecten onvoorspelbaar en soms intenser maken. Voor de puurste en veiligste ervaring vermijd je het gebruik van andere stoffen.

6. Luister naar rustige muziek

Muziek kan diepte en structuur toevoegen aan je ervaring. Kies voor zachte, rustgevende muziek die je helpt ontspannen en je ervaring verrijkt.

7. Reflecteer na de ervaring

Het bijhouden van een dagboek tijdens of na uw ervaring kan u helpen inzichten en gedachten te verwerken. Reflecteren op wat je hebt meegemaakt kan bijdragen aan persoonlijke groei en begrip.

Het Fadiman-protocol: een complete gids voor de ultieme psychedelische ervaring

Als je geïnteresseerd bent in het verkennen van de wereld van psychedelica, heb je misschien gehoord van het Fadiman Protocol. Dit protocol, ontwikkeld door de Amerikaanse psycholoog James Fadiman, is een gestructureerde aanpak voor het gebruik van psychedelica voor therapeutische doeleinden. Het Fadiman Protocol is ontworpen om de risico's van het gebruik van psychedelica te verminderen en tegelijkertijd de gebruiker in staat te stellen de volledige voordelen van deze krachtige stoffen te ervaren.

Wat is het Fadiman-protocol?

Het Fadiman Protocol is gebaseerd op het idee dat de gebruiker van psychedelica de juiste omgeving en mentaliteit moet hebben om de volledige voordelen van deze stoffen te ervaren. Het protocol omvat het nemen van een bepaalde dosis psychedelica, in een veilige en comfortabele omgeving, met een vertrouwde tripsitter of metgezel, en het bijhouden van een dagboek van de ervaring. Het protocol is ontworpen om de gebruiker een diepgaande, persoonlijke en betekenisvolle ervaring te bieden, terwijl de risico's en bijwerkingen worden geminimaliseerd.

Hoe werkt het Fadiman-protocol?

Het Fadiman Protocol is een gestructureerde benadering van het gebruik van psychedelica en omvat verschillende stappen. Het begint met het bepalen van de juiste dosering van de psychedelica, die per individu kan variëren. Vervolgens wordt de gebruiker aangemoedigd om zich in een veilige en comfortabele omgeving te bevinden, zoals een rustige kamer of een natuurlijke omgeving. De gebruiker moet ook een betrouwbare tripsitter hebben om te helpen bij het navigeren door de ervaring. De tripsitter kan de gebruiker helpen gerust te stellen als deze angstig wordt, of helpen de ervaring te verkennen als deze te intens wordt.

Tijdens de ervaring wordt de gebruiker aangemoedigd een dagboek bij te houden om de ervaring te evalueren en erover na te denken. Na de ervaring is het belangrijk om de ervaring te integreren in het dagelijks leven. Dit kan gedaan worden door middel van meditatie, reflectie en creatieve expressie.

Wat zijn de voordelen van het Fadiman-protocol?

Het Fadiman Protocol kan veel voordelen bieden aan mensen die geïnteresseerd zijn in het gebruik van psychedelica voor therapeutische doeleinden. Het protocol kan angst, depressie en stress helpen verminderen en kan de creativiteit en persoonlijke groei helpen vergroten. Het kan ook helpen relaties te verbeteren en empathie en mededogen te vergroten.

Conclusie

Het Fadiman Protocol is een gestructureerde benadering voor het gebruik van psychedelica voor therapeutische doeleinden. Het protocol is ontworpen om de risico's van het gebruik van psychedelica te verminderen en tegelijkertijd de gebruiker in staat te stellen de volledige voordelen van deze stoffen te ervaren. Het protocol omvat het nemen van een bepaalde dosis psychedelica, in een veilige en comfortabele omgeving, met een betrouwbare tripsitter en het bijhouden van een dagboek van de ervaring. Het Fadiman Protocol kan veel voordelen bieden aan mensen die geïnteresseerd zijn in het gebruik van psychedelica voor therapeutische doeleinden, waaronder het verminderen van angst en stress, het vergroten van de creativiteit en persoonlijke groei, en het verbeteren van relaties en empathie.

Als je geïnteresseerd bent in het verkennen van de wereld van psychedelica, kan het Fadiman Protocol een goed beginpunt zijn. Het is echter belangrijk om te onthouden dat psychedelica krachtige stoffen zijn en dat er risico's aan het gebruik ervan verbonden zijn. Zorg ervoor dat je altijd goed geïnformeerd bent voordat je besluit psychedelica te gebruiken en raadpleeg indien nodig een ervaren professional.

Als u meer wilt weten over het Fadiman-protocol en hoe het werkt, kunt u verschillende bronnen op internet vinden. Er zijn ook verschillende boeken en artikelen beschikbaar die dieper op het onderwerp ingaan. Zorg ervoor dat u alleen betrouwbare en gevalideerde informatie gebruikt en dat u zich goed informeert voordat u besluit het protocol te volgen.

Voor alle andere vragen

Bel ons

Ma. t/m Vr. bereikbaar tot 22:00

+31(0)858886846

Social media

Socials

9Review LogoWij scoren een 9 op Kiyoh

Novus Fumus

Mariastraat 22
5953NL Reuver
Nederland Bekijk op Google Maps

NL855001331B01
62892231
NL18ABNA0432010785