Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Magic Truffels - Welke dosis heb ik nodig? Hoeveel truffels moet je eten?

Voor beginners kan het experimenteren met magic truffels verwarrend en ontmoedigend zijn. Bij het bepalen van de juiste dosis is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals de soort truffels, persoonlijke tolerantie, het gewenste effect en de omgeving. Een gemiddelde dosering voor psilocybine-truffels is ongeveer 10-15 gram verse truffels of 1-2,5 gram gedroogde truffels, maar dit is slechts een ruwe schatting. Het is altijd belangrijk om de doseringsinstructies van de specifieke truffels te volgen en eventueel te beginnen met een lagere dosis om de gevoeligheid te testen.

De effecten van magic truffels variëren afhankelijk van de dosis. Een lagere dosis kan leiden tot milde visuele veranderingen en een veranderde perceptie van tijd en ruimte, terwijl een hogere dosis kan leiden tot meer intense visuele hallucinaties en sterke emoties. Het is daarom belangrijk om magic truffels alleen te gebruiken onder veilige en comfortabele omstandigheden en om altijd een ervaren tripsitter te hebben voor het geval de effecten te sterk worden.

Voor een lichte trip wordt een dosering van 7-10 gram aanbevolen, terwijl voor een medium trip 10-15 gram wordt aanbevolen. Als je een volledige psychedelische ervaring wilt, met alle mogelijke effecten, wordt een dosis van minimaal 15-22 gram aanbevolen. Voor microdosering wordt een dosis van 0,5 – 1,5 gram aanbevolen, waarbij het Fadiman-protocol het meest populaire schema is.

Ons assortiment magic truffels is geschikt voor zowel beginners als ervaren gebruikers. De Tampanensis truffels zijn ideaal voor spirituele tripzoekers en de Mexicana truffels zijn een goede optie voor onervaren gebruikers. Voor een middelsterke trip zijn de Psilocybe Atlantis truffels veelzijdig en geliefd bij velen. Voor een sterke trip zijn de Pink Paradise, Dutch Dragons, Dragon's Dynamite en High Hawaiians truffels geweldige opties. Voor microdosering heeft ons ontwikkelteam de McMicrodose gekweekt, de ultieme magic truffels voor microdosering.

Het Fadiman-protocol: Een complete gids voor de ultieme psychedelische ervaring

Als je geïnteresseerd bent in het verkennen van de wereld van psychedelica, heb je misschien al gehoord van het Fadiman-protocol. Dit protocol, ontwikkeld door de Amerikaanse psycholoog James Fadiman, is een gestructureerde benadering van het gebruik van psychedelica voor therapeutische doeleinden. Het Fadiman-protocol is ontworpen om de risico's van het gebruik van psychedelica te verminderen en tegelijkertijd de gebruiker in staat te stellen de volledige voordelen van deze krachtige stoffen te ervaren.

Wat is het Fadiman-protocol?

Het Fadiman-protocol is gebaseerd op het idee dat de gebruiker van psychedelica de juiste omgeving en mindset moet hebben om de volledige voordelen van deze stoffen te ervaren. Het protocol omvat het nemen van een bepaalde dosis psychedelica, in een veilige en comfortabele omgeving, met een betrouwbare tripsitter of begeleider, en het bijhouden van een dagboek van de ervaring. Het protocol is ontworpen om de gebruiker in staat te stellen een diepe, persoonlijke en betekenisvolle ervaring te hebben, terwijl de risico's en bijwerkingen tot een minimum worden beperkt.

Hoe werkt het Fadiman-protocol?

Het Fadiman-protocol is een gestructureerde benadering van het gebruik van psychedelica en omvat verschillende stappen. Het begint met het bepalen van de juiste dosis van de psychedelica, die individueel kan variëren. Vervolgens wordt de gebruiker aangemoedigd om zich in een veilige en comfortabele omgeving te bevinden, zoals een rustige kamer of een natuurlijke omgeving. De gebruiker moet ook een betrouwbare tripsitter hebben om te helpen bij het navigeren door de ervaring. De tripsitter kan helpen de gebruiker gerust te stellen als deze angstig wordt, of kan helpen bij het verkennen van de ervaring als deze te intens wordt.

Tijdens de ervaring wordt de gebruiker aangemoedigd om een dagboek bij te houden, om zo de ervaring te kunnen evalueren en reflecteren. Na de ervaring is het belangrijk om de ervaring te integreren in het dagelijks leven. Dit kan worden gedaan door middel van meditatie, reflectie en creatieve expressie.

Wat zijn de voordelen van het Fadiman-protocol?

Het Fadiman-protocol kan vele voordelen bieden voor mensen die geïnteresseerd zijn in het gebruik van psychedelica voor therapeutische doeleinden. Het protocol kan helpen bij het verminderen van angst, depressie en stress, en kan helpen bij het vergroten van creativiteit en persoonlijke groei. Het kan ook helpen bij het verbeteren van relaties en het vergroten van empathie en compassie.

Conclusie

Het Fadiman-protocol is een gestructureerde benadering van het gebruik van psychedelica voor therapeutische doeleinden. Het protocol is ontworpen om de risico's van het gebruik van psychedelica te verminderen tegelijkertijd de gebruiker in staat te stellen de volledige voordelen van deze stoffen te ervaren. Het protocol omvat het nemen van een bepaalde dosis psychedelica, in een veilige en comfortabele omgeving, met een betrouwbare tripsitter en het bijhouden van een dagboek van de ervaring. Het Fadiman-protocol kan vele voordelen bieden voor mensen die geïnteresseerd zijn in het gebruik van psychedelica voor therapeutische doeleinden, waaronder het verminderen van angst en stress, het vergroten van creativiteit en persoonlijke groei, en het verbeteren van relaties en empathie.

Als je geïnteresseerd bent in het verkennen van de wereld van psychedelica, kan het Fadiman-protocol een goede manier zijn om te beginnen. Het is echter belangrijk om te onthouden dat psychedelica krachtige stoffen zijn en dat het gebruik ervan risico's met zich meebrengt. Zorg er altijd voor dat je je goed informeert voordat je besluit psychedelica te gebruiken en overleg indien nodig met een ervaren professional.

Als je meer wilt weten over het Fadiman-protocol en hoe het werkt, kun je op internet verschillende bronnen vinden. Er zijn ook verschillende boeken en artikelen beschikbaar die dieper ingaan op het onderwerp. Zorg er wel voor dat je alleen betrouwbare en gevalideerde informatie gebruikt, en dat je jezelf goed informeert voordat je besluit om het protocol te volgen.

Voor alle andere vragen

Bel ons

Ma. t/m Vr. bereikbaar tot 22:00

+31(0)858886846

Social media

Socials

9Review LogoWij scoren een 9 op Kiyoh

Novus Fumus

Hoogstraat 56
5931GD Tegelen
Nederland Bekijk op Google Maps

NL855001331B01
62892231
NL18ABNA0432010785