Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
Review Logo10 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Ons overzicht van alle Magic truffels soorten die we aanbieden.

In het Novus Fumus Truffels assortiment vind je meerdere soorten Magic Truffels. Ze zijn allemaal verschillend in sterkte, grootte, hoeveelheid en effecten. Elk type gebruiker kan een magische truffel vinden die bij hun behoeften past. Van beginner tot er

Een volledig productassortiment voor alle soorten gebruikers

In het Novus Fumus Truffels assortiment vind je meerdere soorten Magic Truffels. Ze zijn allemaal verschillend in sterkte, grootte, hoeveelheid en effecten. Elk type gebruiker kan een magische truffel vinden die bij hun behoeften past. Van beginner tot ervaren psychonaut.

Alle producten worden ontwikkeld en gekweekt door een ervaren team van onderzoekers en telers. Effectiviteit en betrouwbaarheid zijn onze twee belangrijkste pijlers. Daarom kun je keer op keer op onze psychedelische producten vertrouwen, trip na trip.

De 10 Tips voor het gebruik van magic truffels:

1) Kom voorbereid, weet wat je kunt verwachten. Truffels geven je een visuele en hallucinogene ervaring die bekend staat als een trip. Je wordt je enorm bewust van jezelf en ontdekt meer over je persoonlijkheid dan je je kunt voorstellen.

2) Consumeer magic truffels in een veilige, veilige en rustige omgeving.

3) Consumeer psilocybinetruffels alleen als je mentaal fit en volledig op je gemak bent. Gebruik nooit magic truffels als je depressief, down of ongelukkig bent.

4) Consumeer magic truffels alleen als je dat wilt, niet omdat iemand je dat zegt.

5) Combineer nooit alcohol, medicijnen of andere drugs met magic truffels. Bedien geen machines en neem geen deel aan het verkeer. Houd er rekening mee dat je reactietijd minstens drie keer langzamer is dan onder normale omstandigheden.

6) Het kauwen van magic truffels werkt goed en versterkt langdurig de effecten. Eet magic truffels nooit op een volle maag. Eet truffels niet eerder dan 2 uur na een maaltijd.

7) Gebruik nooit meer dan één doos magic truffels, begin altijd met een halve doos. De effecten beginnen na 30 tot 60 minuten. Bepaal dan pas of je jouw dosering wilt verhogen.

8) Accepteer de korte periodes van angst en twijfel tijdens de reis; ze maken er deel van uit en zullen binnenkort verdwijnen. Na maximaal 6 uur zit de hele trip erop. Bij sommige smartshops worden tripstoppers aangeboden. Als dit niet beschikbaar is, neem dan de normale dosering vitamine C en zoveel suiker als je aankan.

9) Neem de tijd om alle indrukken te verwerken en de ervaring te verwerken.

10) Psilocybine-truffels zijn een van de beste ervaringen die de natuur te bieden heeft. De geschenken van de natuur zijn er om van te genieten.

Magic Truffels in Drugslab

Drugslab is een educatief YouTube kanaal over drugs. In onderstaande video probeert Bastiaan Rosman truffels uit op Psy-Fi om te zien welk effect het heeft op zijn lichaam.

Let op: Magic Truffels moeten verantwoord worden gebruikt. Gebruik ze alleen als u in goede geestelijke en lichamelijke gezondheid verkeert. Zorg er ook voor dat de omgeving comfortabel is en dat je je veilig voelt. Gebruik in de volgende gevallen geen magic truffels of andere geestverruimende middelen; als u zwanger bent, lijdt aan of aanleg heeft voor psychose of andere psychische stoornissen, als u depressief bent of als u drugs, medicijnen of alcohol heeft gebruikt. Neem geen deel aan het verkeer als je truffels hebt gebruikt. Truffels zijn alleen bedoeld voor mensen van 18 jaar en ouder.

Filter
44 producten
Novus Fumus High Hawaiians
Novus FumusHigh Hawaiians

Ontdek de krachtige High Hawaiians truffels - een van de sterkste truffels op de markt! Niet geschikt voor beginners. Geniet van een opmerkelijke en opwindende ervaring met onze hoogwaardige truffels.

Snelle levering

Deliverytime

€24,95 Incl. btw
   Mush Magic Valhalla Magic Truffles 15g
   Mush MagicValhalla Magic Truffles 15g

   Ontdek de Mush Magic Valhalla Magic Truffels 15g - een premium psilocybine truffel voor de avontuurlijke psychonaut. Ervaar intense waarnemingen en een nieuw perspectief. Perfect voor ervaren gebruikers en duurzaam verpakt voor versheid. Duik vandaag nog

   Snelle levering

   Deliverytime

   €19,95 Incl. btw
     Novus Fumus Dragons Dynamite Truffels
     Novus FumusDragons Dynamite Truffels

     Bij Novusfumus.nl kun je de Dragons Dynamite truffel kopen, een van de sterkste truffels op de markt. Ervaar een unieke visuele en hallucinerende trip en bevrijd je innerlijke draak. Bestel nu en geniet van deze bijzondere ervaring!

     Snelle levering

     Deliverytime

     €22,95 Incl. btw
       Novus Fumus Mexicana Truffels
       Novus FumusMexicana Truffels

       Ervaar de unieke en plezierige trip van truffels bij Novus Fumus. Bestel online en kies uit een breed assortiment, waaronder de psilocybe Mexicana. Lees ook onze tips voor veilig gebruik en geniet van de kleurrijke ervaring die truffels te bieden hebben.

       Snelle levering

       Deliverytime

       €19,95 Incl. btw
         Novus Fumus Atlantis Truffels
         Novus FumusAtlantis Truffels

         Ontdek de unieke en bijzondere beleving van Psilocybe Atlantis truffels bij Novus Fumus. Beleef een kleurrijk en visueel avontuur vol hallucinaties en leer jezelf beter kennen. Bestel vandaag nog en geniet van deze magische ervaring!

         Snelle levering

         Deliverytime

         €19,95 Incl. btw
           Novus Fumus Pink Paradise Truffels
           Novus FumusPink Paradise Truffels

           Ontdek de unieke en bijzondere ervaring van Pink Paradise truffels van McSmart op Novus Fumus. Geniet van kwaliteit en sterke effecten met deze magische truffels.

           Snelle levering

           Deliverytime

           €22,95 Incl. btw
             • Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
             • 7 dagen per week bereikbaar
             • Snelle Levering
             Novus Fumus Psilocybe Golden Teacher - 15 gram
             Novus FumusPsilocybe Golden Teacher - 15 gram

             Ontdek de diepgaande, verlichtende ervaring van 15 gram Psilocybe Golden Teacher truffels. Ideaal voor ervaren psychonauten op zoek naar spirituele groei en persoonlijke inzichten. Bestel nu voor een krachtige trip met snelle levering.

             Snelle levering

             Deliverytime

             €16,95 Incl. btw
               Novus Fumus SugaShrooms
               Novus FumusSugaShrooms

               Ontdek een kleurrijke en magische reis met SugaShrooms. Deze krachtige truffels bieden een intense, kaleidoscopische trip, Deze krachtige truffels zijn speciaal ontworpen voor ervaren psychonauten die een diepgaande, magische ervaring zoeken.

               Snelle levering

               Deliverytime

               €23,95 Incl. btw
                 Novus Fumus Mushrocks Truffels
                 Novus FumusMushrocks Truffels

                 Ontdek de unieke en bijzondere ervaring van Mushrocks Magic Truffles - Psilocybe Galindoii. Reis als een komeet door tijd en ruimte en beleef een visuele en filosofische trip. Bestel nu en laat je verrassen door de wereld van truffels!

                 Snelle levering

                 Deliverytime

                 €22,95 Incl. btw
                   Novus Fumus Trip Stopper
                   Novus FumusTrip Stopper

                   Ontdek hoe je een bad trip kunt voorkomen tijdens het gebruik van magic truffels met onze Trip Stopper! Onze natuurlijke formule kan de duur van een trip drastisch verminderen en je het extra beetje mentale zekerheid geven dat je nodig hebt. Bestel nu.

                   Snelle levering

                   Deliverytime

                   €2,95 Incl. btw
                     Mush Magic Utopia Magic Truffles 15g
                     Mush MagicUtopia Magic Truffles 15g

                     Verhoog je zintuiglijke ervaring met Mush Magic Utopia Magische Truffels, 15g. Intense visuele trips & verhoogde potentie door langere kweek. Vacuüm verpakt voor versheid & smaak. Ontdek ongekende dieptes van realiteit met elke dosis.

                     Snelle levering

                     Deliverytime

                     €19,99 Incl. btw
                       Mush Magic Pajaritos Magic Truffles 15g
                       Mush MagicPajaritos Magic Truffles 15g

                       Ervaar ultieme ontspanning en blijdschap met Mush Magic Pajaritos Magic Truffles. Deze 15g verpakking biedt een zachte, doch diepgaande psychedelische ervaring die gebruikers het gevoel geeft alsof ze kunnen vliegen

                       Snelle levering

                       Deliverytime

                       €13,99 Incl. btw
                         Mush Magic Tampanensis Magic Truffles 15g
                         Mush MagicTampanensis Magic Truffles 15g

                         Verken de wereld van diepe, filosofische gedachten en levendige, 'trippy' visuals met Mush Magic Tampanensis 15g. Perfect voor een uitgesproken psychedelische ervaring, matig krachtig voor evenwichtige intensiteit.

                         Snelle levering

                         Deliverytime

                         €12,99 Incl. btw
                           Novus Fumus Microdosering Truffels
                           Novus FumusMicrodosering Truffels

                           Ontdek de voordelen van McMicrodose, de premium truffelmix voor microdoseren. Met natuurlijke psilocybine-rijke truffels en een nauwkeurige dosering, is het Fadiman-protocol perfect voor beginners en ervaren gebruikers. Bestel nu en begin met microdoseren

                           Snelle levering

                           Deliverytime

                           €12,95 Incl. btw
                             Mush Magic Pandora Magic Truffles 15g
                             Mush MagicPandora Magic Truffles 15g

                             Ervaar unieke, diepe psychedelische avonturen met Mush Magic Pandora 15g. Levendige visuals, euforie, en diepgaande inzichten wachten. Veilig, vers verpakt. Ontdek jouw innerlijke universum.

                             Snelle levering

                             Deliverytime

                             €16,99 Incl. btw
                               Novus Fumus Tampanensis Truffels
                               Novus FumusTampanensis Truffels

                               Ontdek de unieke en bijzondere ervaring van de Tampanensis truffel, ook wel bekend als de Philosopher's stone. Deze truffel is ideaal voor beginnende gebruikers en zorgt voor een reis vol filosofische gedachten en nieuwe ontdekkingen.

                               Snelle levering

                               Deliverytime

                               €12,95 Incl. btw
                                 Mush Magic Mexicana Magic Truffles 15g
                                 Mush MagicMexicana Magic Truffles 15g

                                 Ontdek de magische wereld van Mexicana Magic Truffels met 15g per verpakking. Ideaal voor beginners, deze truffels bieden een milde psychedelische ervaring, perfect om veilig de effecten van psilocybine te verkennen. Koop nu voor een unieke ervaring!

                                 Snelle levering

                                 Deliverytime

                                 €13,99 Incl. btw
                                   Mush Magic Mokum Magic Truffles 15g
                                   Mush MagicMokum Magic Truffles 15g

                                   Ontdek de medium-sterkte Mush Magic Mokum Magische Truffels 15g. Ideaal voor diepe, creatieve en filosofische gedachten. Beleef een unieke trip.

                                   Snelle levering

                                   Deliverytime

                                   €16,99 Incl. btw
                                     Novus Fumus Dutch Dragons Truffels
                                     Novus FumusDutch Dragons Truffels

                                     Ontdek de unieke en bijzondere ervaring van Nederlandse oranje truffels bij Novus Fumus. Leer jezelf beter kennen en ontdek nieuwe perspectieven met onze acht verschillende truffels. Geniet van de magische trip die ze kunnen bieden.

                                     Snelle levering

                                     Deliverytime

                                     €19,95 Incl. btw
                                       Novus Fumus Trip around the world
                                       Novus FumusTrip around the world

                                       Ontdek de wereld van magic truffels met het Magic Truffles Trip Around the World-pakket van Novus Fumus. Ervaar vier verschillende soorten truffels van over de hele wereld en profiteer van 15% korting en een gratis Trip Stopper-pakket. Bestel nu!

                                       Snelle levering

                                       Deliverytime

                                       €84,80€72,08 Incl. btw
                                         Novus Fumus Happy Tea – 7 gram
                                         Novus FumusHappy Tea – 7 gram

                                         Ontdek Happy Tea: het perfecte alcohol-alternatief voor feestjes en sociale gelegenheden. Geniet van de lekkere smaak, energieboost en vrolijke buzz zonder de drankkater. Combineer met Happy Tea Truffles voor een unieke ervaring.

                                         Snelle levering

                                         Deliverytime

                                         €8,95 Incl. btw
                                           Novus Fumus The Wizard Truffels
                                           Novus FumusThe Wizard Truffels

                                           Beleef een magische reis met The Wizard Truffels. Speciaal geselecteerd voor echte psychonauten. Sterke visuele effecten en diepe inzichten. Bestel nu voor een onvergetelijke trip!

                                           Snelle levering

                                           Deliverytime

                                           €21,95 Incl. btw
                                             Novus Fumus Starters Pack
                                             Novus FumusStarters Pack

                                             Ontdek magie met het Magic Truffels Starters Pack! Inclusief Tripstopper, Mexicana 10g, Tampanensis 10g en Pajaritos 10g. Ideaal voor beginners, met unieke en veilige tripervaringen. Perfect voor avontuur!

                                             Snelle levering

                                             Deliverytime

                                             €45,80€38,95 Incl. btw
                                               Novus Fumus Microdose Starter Kit - 6x 1 Gram
                                               Novus FumusMicrodose Starter Kit - 6x 1 Gram

                                               De McMicrodose Starterkit is een ideale introductie tot de wereld van microdosering. Deze kit bevat zes doseringen van elk 1 gram premium Mexicana truffels, bekend om hun natuurlijke psilocybine.

                                               Snelle levering

                                               Deliverytime

                                               €8,50 Incl. btw

                                                 Overige categorieën in Psilocybe Truffels

                                                 Ons overzicht van alle Magic truffels soorten die we aanbieden.

                                                 Een volledig productassortiment voor alle soorten gebruikers

                                                 In het Novus Fumus Truffels assortiment vind je meerdere soorten Magic Truffels. Ze zijn allemaal verschillend in sterkte, grootte, hoeveelheid en effecten. Elk type gebruiker kan een magische truffel vinden die bij hun behoeften past. Van beginner tot ervaren psychonaut.

                                                 Alle producten worden ontwikkeld en gekweekt door een ervaren team van onderzoekers en telers. Effectiviteit en betrouwbaarheid zijn onze twee belangrijkste pijlers. Daarom kun je keer op keer op onze psychedelische producten vertrouwen, trip na trip.

                                                 De 10 Tips voor het gebruik van magic truffels:

                                                 1) Kom voorbereid, weet wat je kunt verwachten. Truffels geven je een visuele en hallucinogene ervaring die bekend staat als een trip. Je wordt je enorm bewust van jezelf en ontdekt meer over je persoonlijkheid dan je je kunt voorstellen.

                                                 2) Consumeer magic truffels in een veilige, veilige en rustige omgeving.

                                                 3) Consumeer psilocybinetruffels alleen als je mentaal fit en volledig op je gemak bent. Gebruik nooit magic truffels als je depressief, down of ongelukkig bent.

                                                 4) Consumeer magic truffels alleen als je dat wilt, niet omdat iemand je dat zegt.

                                                 5) Combineer nooit alcohol, medicijnen of andere drugs met magic truffels. Bedien geen machines en neem geen deel aan het verkeer. Houd er rekening mee dat je reactietijd minstens drie keer langzamer is dan onder normale omstandigheden.

                                                 6) Het kauwen van magic truffels werkt goed en versterkt langdurig de effecten. Eet magic truffels nooit op een volle maag. Eet truffels niet eerder dan 2 uur na een maaltijd.

                                                 7) Gebruik nooit meer dan één doos magic truffels, begin altijd met een halve doos. De effecten beginnen na 30 tot 60 minuten. Bepaal dan pas of je jouw dosering wilt verhogen.

                                                 8) Accepteer de korte periodes van angst en twijfel tijdens de reis; ze maken er deel van uit en zullen binnenkort verdwijnen. Na maximaal 6 uur zit de hele trip erop. Bij sommige smartshops worden tripstoppers aangeboden. Als dit niet beschikbaar is, neem dan de normale dosering vitamine C en zoveel suiker als je aankan.

                                                 9) Neem de tijd om alle indrukken te verwerken en de ervaring te verwerken.

                                                 10) Psilocybine-truffels zijn een van de beste ervaringen die de natuur te bieden heeft. De geschenken van de natuur zijn er om van te genieten.

                                                 Magic Truffels in Drugslab

                                                 Drugslab is een educatief YouTube kanaal over drugs. In onderstaande video probeert Bastiaan Rosman truffels uit op Psy-Fi om te zien welk effect het heeft op zijn lichaam.

                                                 Let op: Magic Truffels moeten verantwoord worden gebruikt. Gebruik ze alleen als u in goede geestelijke en lichamelijke gezondheid verkeert. Zorg er ook voor dat de omgeving comfortabel is en dat je je veilig voelt. Gebruik in de volgende gevallen geen magic truffels of andere geestverruimende middelen; als u zwanger bent, lijdt aan of aanleg heeft voor psychose of andere psychische stoornissen, als u depressief bent of als u drugs, medicijnen of alcohol heeft gebruikt. Neem geen deel aan het verkeer als je truffels hebt gebruikt. Truffels zijn alleen bedoeld voor mensen van 18 jaar en ouder.

                                                 Ons overzicht van alle Magic truffels soorten die we aanbieden.