Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Bestel tot 23:59 = morgen in huis (NL, Ma t/m Do)
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Bestel tot 23:59 = morgen in huis (NL, Ma t/m Do)

Veel gestelde vragen over Truffels

Wat is een tripsitter?

Een Tripsitter is een persoon die tijdens het gebruik van truffels aanwezig is en nuchter blijft. De Tripsitter kan de tripper op zijn gemak stellen en ervoor zorgen dat de trip goed verloopt.

Waarom zijn paddo's verboden en truffels niet?

Het Nederlandse ministerie van Volksgezondheid zegti hierover het volgende: "Uit onderzoek van de NVWA in 2002 bleek dat het totaal aan psilocine in monsters van de sclerotia van de psilocybe tampanensis (truffels) ongeveer 0,3% bedroeg. De overige door de VWA in dit kader onderzochte paddenstoelen hadden een waarde tussen 0,5 en 0,9%. Hieruit kan worden geconcludeerd dat truffels een lagere waarde aan hallucinogene stoffen bevatten dan paddenstoelen. Hierdoor is er geen gevaar bij het gebruik van de truffels en is het daarom niet wettelijk verboden."

Welke magic truffels zijn geschikt voor beginners?

We raden aan om te beginnen met een relatief mildere magic truffel. De Mexicana en Atlantis zijn twee van de meest populaire magic truffels voor beginners.

Hoe de kwaliteit van mijn truffels te controleren?

Voor gebruik kun je magic truffels altijd testen. Haal ze eerst uit de verpakking en doe ze in de beker. Controleer of de truffels er “vers” uitzien. Ruik ze dan. Als ze een beetje naar noten ruiken met wat zure hints, zijn ze oké. Daarna kun je de structuur voelen. De truffels moeten een beetje stevig zijn en wat weerstand geven tijdens het knijpen voordat ze kapot gaan. Als je het gevoel hebt dat je een smushy tomaat knijpt, zijn de truffels waarschijnlijk niet meer oké. Bij twijfel mag je altijd contact met ons opnemen.

Zijn magic truffels verslavend?

De kans op verslaving is nihil bij het gebruik van truffels. Vanwege de sterke effecten die optreden bij het gebruik van magic truffels, worden ze in de meeste gevallen niet vaak gebruikt. Hierdoor is de kans op psychische afhankelijkheid/verslaving zeer klein. Het lichaam went ook heel snel aan truffels. Na veelvuldig gebruik zul je nauwelijks enig effect voelen.

Wat zijn de sterkste magic truffels?

De sterkste magic truffels zijn de High Hawaiians. Alleen ervaren gebruikers zouden ze moeten overwegen.

Hoe lang kan ik magic truffels bewaren?

Onze Truffels worden met de best mogelijke zorg gekweekt en verpakt. De truffels bestaan voor ongeveer 35% uit vaste stoffen. Ter vergelijking: een normale paddenstoel bestaat uit ongeveer 5% vaste stoffen. De andere 95% is water! Daarom zijn onze magic truffels veel langer houdbaar dan reguliere paddo's. Omdat we onze producten altijd vacuüm verpakken, kunnen we een houdbaarheid van 3 maanden garanderen als ze op de juiste manier worden bewaard en in een gesloten verpakking.

Het drogen van truffels

Heb je de truffels ontvangen, en wil je ze langer bewaren? Dan kun je de truffels ook laten drogen. Gedroogde truffels zijn heel erg lang houdbaar en verliezen hun werking niet.

Drogen van truffels is heel eenvoudig. Volg onderstaande stappen;

  1. Was je handen grondig en zorg voor een schone omgeving
  2. Open de verpakking van de truffels, en leg de truffels op een vel keukenpapier.
  3. Dep de truffels totdat al het vocht is verdwenen
  4. Leg de truffels op een schoon en vlak oppervlak zoals de aanrecht of een snijplank.
  5. Snijd de truffels met een schoon mes in kleine porties, het liefst allemaal even groot (bijvoorbeeld porties van 0.5 gram)
  6. Leg de stukjes truffels in een bakje zonder deksel en laat ze drogen op een droge, koele plaats.

Na een week zijn de truffles droog genoeg om ze in een gesloten bakje te bewaren.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Voor alle andere vragen

Bel ons

Ma. t/m Vr. bereikbaar tot 22:00

+31(0)858886846

Social media

Socials

9Review LogoWij scoren een 9 op Kiyoh

Novus Fumus

Hoogstraat 56
5931GD Tegelen
Nederland Bekijk op Google Maps

NL855001331B01
62892231
NL18ABNA0432010785