Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle levering

Anti Teer filters voor sigaretten

Productomschrijving
Ondertussen weten we wel dat roken ongezond is (of je moet onder een steen hebben geleefd). Met de Anti-Teer filter van Novus Fumus filter je 40 tot 60 procent van de teer en nicotine uit de rook van de sigaret, zonder de smaak van de sigaret echt aan te tasten.Anti-Teer filters zijn makkelijk in het gebruik. Schuif de filter over een sigaret je be...

Ondertussen weten we wel dat roken ongezond is (of je moet onder een steen hebben geleefd). Met de Anti-Teer filter van Novus Fumus filter je 40 tot 60 procent van de teer en nicotine uit de rook van de sigaret, zonder de smaak van de sigaret echt aan te tasten.

Anti-Teer filters zijn makkelijk in het gebruik. Schuif de filter over een sigaret je bent klaar. Al na een paar trekjes aan het comfortabele mondstuk is te zien dat in het filter een donkere stof achterblijft: teer en nicotine. Bovendien merken veel gebruikers al na een week een verbetering van de conditie.

Iedere filter gaat ruim 5 sigaretten mee en kan gemakkelijk in je sigarettendoosje worden bewaard. In ieder doosje zitten 30 filters, dus met één doosje heb je genoeg voor 150 sigaretten.

Voordelen van een Anti-Teer filter voor jouw sigaret?

Bij het verbranden van tabak ontstaat er een kleverig, bruin product; teer. Teer is een cocktail van chemische stoffen waarvan er tientallen kankerverwekkend zijn. Bij rokers stapelt de teer zich op in hun longen waardoor die op lange termijn zwart worden. Ook al bij één enkele sigaret komt er teer in de longen.

De schadelijke stoffen in teer worden vanuit de longen naar het hele lichaam gestuurd, waar ze voor ernstige gezondheidsschade kunnen zorgen.

Anti-Teer filters online bestellen

Je kunt de Anti-Teer filters op diverse sites vinden, dus waarom zou je bij Novus Fumus bestellen? Het antwoord is simpel. Misschien heb je ook behoefte aan klik-bolletjes, aanstekers, asbakken of andere rokersbenodigdheden. Dan ben je bij Novus Fumus direct aan het juiste adres.

Reviews

5 / 5Based on 2 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Diallo op 15 April 2022

    Snel bezorging

  • 5 / 5
    Gepost door: Leny Geraerts op 13 Maart 2022

    Tevreden

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Novus Fumus Anti-Teer filter
Novus FumusAnti-Teer filter

30 kleine compacte filters. 40% mi...

30 kleine compacte filt...

Op voorraad
€2,95 Incl. btw