Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Anti-Teer Filter van Novus Fumus: Verminder 40-60% teer & nicotine | Bestel Online

Productomschrijving
Roken is ongezond, dat weten we allemaal. Maar wist je dat je met de Anti-Teer filter van Novus Fumus 40 tot 60% van de teer en nicotine uit de sigaret kunt filteren, zonder dat de smaak wordt aangetast? Deze filters zijn gemakkelijk in gebruik en kunnen de gezondheid van rokers verbeteren. De Anti-Teer filter is eenvoudig over een sigaret te schu...

Roken is ongezond, dat weten we allemaal. Maar wist je dat je met de Anti-Teer filter van Novus Fumus 40 tot 60% van de teer en nicotine uit de sigaret kunt filteren, zonder dat de smaak wordt aangetast? Deze filters zijn gemakkelijk in gebruik en kunnen de gezondheid van rokers verbeteren.

De Anti-Teer filter is eenvoudig over een sigaret te schuiven en na een paar trekjes is te zien dat er donkere stoffen achterblijven: teer en nicotine. Het comfortabele mondstuk zorgt voor een prettige rookervaring. Naast het verminderen van schadelijke stoffen, merken veel gebruikers ook een verbetering van hun conditie na slechts een week gebruik.

De Anti-Teer filter gaat ruim 5 sigaretten mee en is gemakkelijk op te bergen in het sigarettendoosje. Een doosje bevat 30 filters, genoeg voor 150 sigaretten.

Voorkom gezondheidsschade door teer en nicotine met de Anti-Teer filter. Bestel deze online bij Novus Fumus, waar je ook terecht kunt voor andere rokersbenodigdheden zoals klik-bolletjes, aanstekers en asbakken.

Reviews

5 / 5Based on 7 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Angie op 17 September 2023

  Prima product

 • 5 / 5
  Gepost door: Alex op 30 Maart 2023

  Ben tevreden helpt goed

 • 5 / 5
  Gepost door: Michaels op 2 Augustus 2022

  Voldoet aan de verwachtingen

  ...

  Voldoet aan de verwachtingen

  • +Houdt teer tegen
Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Novus Fumus Anti-Teer filter
Novus FumusAnti-Teer filter

Bescherm jezelf tegen de schadelijke effecten van roken met de Anti-Teer filter. Filter 40 tot 60% van de teer en nicotine uit de rook van je sigaret zonder de smaak te beïnvloeden. Bestel nu online.

Snelle levering
€2,95 Incl. btw