Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsApp
0
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Door Willy van Knippenberg, 3 augustus 2021

Klik bolletjes voor sigaretten - Hoe werkt dat?

Klik sigaretten zijn sinds mei 2020 verboden en dan worden er zoals gewoonlijk alternatieven bedacht. Deze smaak balletjes zijn verkrijgbaar in ruim tientallen verschillende smaken. Wij leggen je uit hoe je Klik bolletjes moet gebruiken. Maar eerst: Wil je klik bolletjes kopen? Klik dan hier

Klik bolletjes bestellen

Verschillende smaken klik bolletjes

De click sigaret was er maar in één smaak: Menthol. Bij ons in het assortiment kun je echter kiezen uit ruim 15 verschillende smaken. De meeste mensen kiezen uit verschillende smaken zodat ze kunnen afwisselen. Een gemiddelde bestelling bij ons bestaat dus vaker uit een variatie van verschillende smaken click balletjes voor de sigaret. Hieronder een overzicht van onze top-5 best verkochte smaken.

#Smaak
1Menthol klik bolletjes
2Ice Blast klik bolletjes
3Mint klik bolletjes
4Watermelon Mint klik bolletjes
5Blueberry Mint klik bolletjes

2 soorten verpakkingen van klik balletjes

Je kunt kiezen uit 2 verschillende soorten verpakkingen. Afhankelijk van je keuze bepaal je ook hoe je een click balletje in de filter moet plaatsen.

  1. Standaard verpakking
    Allereerst is er een standaard verpakking met klik bollejtes. Dit is een doosje waar 100 klik balletjes in zitten, met op de achterkant een pennetje waarmee je een gaatje in de filter kunt boren. Met het verschuifbare hulsje dat over het pennetje zit, kun je gemakkelijk en eenvoudig een klik bolletje uit het doosje halen.
    click balletjes sigaretten verpakking
  2. Verpakking met applicator
    Dan is er ook nog een verpakking waar een applicator in zit. Dit wil zeggen dat het alles wat je nodig hebt om een klik balletje in de filter ze plaatsen, verwerkt zit in de houder. Je boort dan eerst met de onderkant een gaatje in de filter. Vervolgens haal je een klik bolletje uit het buisje, en plaatst dit balletje bovenin de houder van het buisje. Druk nu de filter erop, en het klik bollejte wordt automatisch op de juiste plaats gedrukt.


Aroma King click balletjes voor sigaret

Stap 1: De filter voorbereiden voor een klik bolletje

Voordat je een click balletje kunt plaatsen in de filter van je sigaret zul je eerst een gaatje moeten maken in de filter. Dit doe je eenvoudig door met het pennetje of pinnetje (afhankelijk van de verpakking die je hebt).

Let op: gebruik je het groene pennetje, boor dan niet te diep. Boor niet verder dan net voorbij de helft van de filter.

Stap 2: Knijp het klik bolletje kapot

Het is nu tijd om het click balletje kapot te knijpen zodat de aroma wordt opgenomen in de filter. Dit doe je door even flink te knijpen op de plaats waar het balletje zich bevindt. Als je het goed doet hoor je een 'klik' geluid. (nu weet je meteen waar het product zijn naam vandaan heeft). Rol vervolgens nog even de filter door je vingers zodat de aroma zich goed kan verspreiden.

Klik bolletjes

 

Gebruik van een applicator

Aroma King applicator en aansteker

Je kunt er ook voor kiezen om een applicator te gebruiken. Deze moet je eerst zelf vullen want ze worden standaard geleverd zonder click balletjes. Een applicator is een handig apparaatje om snel je click balletje in je filter te injecteren. Er zijn ook applicators met ingebouwde aansteker. Kijk op onze website voor meer informatie: Klik hier

Losse sigaretten hulzen met klik balletjes

Draai je zelf sigaretten met een hulzenstopper? Dan kun je ook standaard sigaretten hulzen kopen waar al een klik balletje in zit. Ook hier kun je tegenwoordig kiezen uit diverse smaken. Je koopt al 500 hulzen, inclusief click balletjes voor slechts €11,25

Hulzen met click balletjes

Waar te bestellen?

Wil je weten waar je al deze producten in onze webwinkel kunt vinden? Klik dan op de volgende link: https://www.novusfumus.nl/nl/alternatieven-voor-de-menthol-sigaret/

Hier vind je alle producten waarmee je jouw sigaret een smaakje kunt geven. Kom je er niet uit en zoek je ondersteuning? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.