Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Door Willy van Knippenberg, 24 september 2021

Een peuk op straat gooien kost je €150

Iedereen die sigaretten rookt heeft zich er wel eens schuldig aan gemaakt: Je rookt een sigaret, en na je laatste hijs gooi je hem, zonder erbij na te denken, gewoon op straat. Niet erg slim! Als je gepakt wordt, kan het je namelijk heel duur komen te staan.

Naast het feit dat een sigarettenpeuk op de grond slecht is voor het milieu, is het ook nog eens slecht voor je portemonnee. Voor het op de grond gooien van een peuk kan je namelijk een boete krijgen van € 150,-

Zorg dat je altijd een asbak bij je hebt.

draagbare asbak

Sigarettenpeuken vormen de helft van al het zwerfvuil. Wil je je steentje bijdragen aan een schonere natuur, en een flinke boete voorkomen? Neem dan standaard een zakasbakje mee wanneer je de deur uitgaat. Bij Novus hebben we een ruim assortiment aan asbakken. Een kleine investering die zichzelf terug betaalt.

Reacties

  • Door Ruben Lachman, 24 september 2021

    Zelfs mensen die het goede voorbeeld moeten geven zoals politie beveiligers/ controleurs vh openbaar vervoer maken zich hieraan schuldig ik heb met eigen ogen gezien . Grote schande.

  • Door Sibel, 24 september 2021

    Kan ik iemand aangeven? Want ik zie dit soort mensen dagelijks! Ze gooien sigaretten op mensen! Of of de grond, of tijdens het fietsen roken daarna weer op de grond gooien! Egocentrische mensen!

  • Door Kiwipeller, 24 september 2021

    Nooit geweten man

Laat een reactie achter

Comment form Text

* Verplichte velden