Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Bestel tot 23:59 = morgen in huis (NL, Ma t/m Do)
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Bestel tot 23:59 = morgen in huis (NL, Ma t/m Do)

Door Linda Canter, 6 februari 2017

6 apps voor Valentijnsdag!

De meest romantische dag van het jaar staat weer voor de deur: Valentijnsdag! Of je nu single, verliefd of bezet bent; op deze dag moet je haast wel iets romantisch doen. Van een extra knuffel of een slaapkamer vol met rozenblaadjes. Niets voor jou? Deze apps maken Valentijnsdag net wat romantischer zonder hartjes, zoetsappige gedichten en kaarsjes.
 

Greetz

Valentijnsdag is het moment om iemand (anoniem) de liefde te verklaren. Heb je iemand op het oog, dan kun je hem of haar natuurlijk een kaartje sturen. In de app van Greetz vind je een enorm aanbod aan voorbedachte Valentijnskaarten maar het is ook mogelijk om je eigen ontwerp te maken. Wil je origineel zijn? Laat dan een geluidsopname in de kaart opnemen. De app is gratis voor iPhone en iPad.
 

Fleurop

Een bloemetje op Valentijnsdag is nooit verkeerd. Via de app heb je binnen een handomdraai een mooi bosje bloemen uitgezocht en kun je het laten bezorgen door één van de meer dan 1200 aangesloten bloemisten. De app is gratis te downloaden in de App Store.
 

iKamasutra Lite

Mag er wat meer pit in de slaapkamer? Doen jullie iedere week hetzelfde standje? Ken je alle trucjes van je liefje al? Dan is het tijd voor wat variatie in jullie seksleven. Deze app heeft meer dan honderd standjes. Perfect als je zelf even geen inspiratie meer hebt. De app houdt zelfs jullie vooruitgang bij zodat jullie straks ervaren Kama Sutra Masters zijn. De app is te downloaden in de Google Play Store en in App Store.
 

Happn

Doe eens gek en maak een date voor Valentijnsdag. Waar je die zo snel vindt? Als je zeker wilt weten of er een date bij jou in de buurt is, dan installeer je Happn op je smartphone. De selectie die je krijgt zijn enkel mensen die je daadwerkelijk bent langsgelopen. Als je in de stad bent geweest dan zie je alleen mensen die op datzelfde moment in de buurt waren. Zo hoef je op Valentijnsdag waarschijnlijk niet lang te reizen voor je date. Verkrijgbaar voor Android en Apple.
 

Disckreet

Opwindend om een spannende foto te sturen op Valentijnsdag? Maar ben je bang dat het uiteindelijk niets wordt met je scharrel of date, of dat het uitgaat met je partner en dat er dan misbruik van je foto’s wordt gemaakt? Met de app Disckreet weet je zeker dat je foto’s niet op het wereldwijde web verschijnen. Zowel jij als de ontvanger moet een wachtwoord invullen voordat de foto’s of video’s bekeken kunnen worden. Vul jij het wachtwoord niet (meer) in, dan kan de ontvanger ook niet (meer) bij de foto’s. De app is alleen verkrijgbaar voor iPhone.
 

Valentijn radio

Heb je thuis een romantische avond gepland met je lief? Zet de Valentijn radio op je smartphone aan om in een romantische sfeer te komen. In deze app zijn meer dan veertig radiostations samengevoegd en er draaien alleen maar lovesongs. Verkrijgbaar voor iPhone en iPad.