Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Bestellingen die op werkdagen voor 17:00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag verzonden
WhatsApp
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Bestellingen die op werkdagen voor 17:00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag verzonden

Door Linda Canter, 21 augustus 2017

De grappigste technologische snufjes voor honden

Videochatten met je huisdier? Grapje toch? Nee hoor. Een hond (en baasje) die dol is op gadgets kan zijn hart ophalen, want wij hebben de meest grappige en onzinnige technologische snufjes voor je viervoeter op een rijtje gezet.

Bellenblazen voor honden

Mocht je hond helemaal klaar zijn met het achterna rennen van een balletje en wat meer uitdaging zoeken, dan kan hij zelf bellen gaan blazen. Zie je je hond al happen naar de bellen met pindakaasgeur? Dit speeltje staat absoluut garant voor hilariteit! De bellenblaas is ook na te vullen met een bacongeur en een gegrilde kippengeur.

Camera voor aan de halsband

Benieuwd naar wat je hond uitspookt terwijl jij op het werk zit? Kom erachter met een spy camera. Deze camera bevestig je aan de halsband van je hond zodat je precies kunt zien en horen wat je viervoeter heeft uitgespookt. De beelden zet je makkelijk over naar je computer of laptop en voortaan weet je wat er allemaal gebeurt als de baas van huis is.

Spelen met een laser

Vind je hond het geweldig om een laserpuntje achterna te gaan? Dankzij een geautomatiseerde laser hoef je zelf niet meer in de weer met de weerspiegeling van je horloge of het rode lichtje van een laserpen. Het apparaatje projecteert een lichtbundel op de vloer of de muur. De laser beweegt automatisch dus je hond kan als een dolle door de kamer rennen terwijl jij een boek leest op de bank.

Twitterende huisdieren

Een eigen Twitteraccount voor je viervoeter waar hij de buitenwereld up to date houdt met zijn dagelijkse bezigheden. Klinkt dat niet geinig? Als je hond blaft dan kun je een tweet verwachten als deze: "I bark because I miss you. There I said it. Now hurry home.". En als ‘ie zijn eigen staart achterna zit:  "I finally caught that tail I've been chasing and…OOUUUCHH!". En soms zet ‘ie Twitter in voor een klein beetje hulp: "L'il help! Nose stuck in bird feeder!". Is het niet hilarisch om deze berichten op Twitter voorbij te zien komen van je hond? Het apparaatje hang je aan zijn halsband en iedere keer als je hond blaft, zal deze blaf vertaald worden naar een bericht op Twitter. Je hond moet zich natuurlijk wel in de buurt van je draadloze netwerk bevinden.

Gamen op een spelcomputer

Zit je hond altijd met een schuin hoofd naar je gamende zoon of dochter te kijken? Misschien wil ‘ie het ook gewoon even proberen. Je hond (en of kat) kan nu helemaal los op een speciale spelcomputer. Hij moet simpele handelingen uitvoeren en in ruil daarvoor krijgt hij een beloning. Het apparaatje heeft drie knoppen en wanneer er eentje gaat branden, dan moet de hond die zo snel mogelijk aantikken met zijn pootje. In het begin is het nog vrij eenvoudig, maar het spel wordt steeds moeilijker. In je app kun je vervolgens zien of je hond een beetje talent heeft.