Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Bestel tot 23:59 = morgen in huis (NL, Ma t/m Do)
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Bestel tot 23:59 = morgen in huis (NL, Ma t/m Do)

Indian Elements Cannabis Sativa Mix

Indian Elements Indian Elements Cannabis Sativa Mix
Productomschrijving
De Cannabis Sativa kruiden van Indian Elements bestaan uit het blad van de Papaja plant. Deze plant staat allereerst bekend om de Papaja vrucht, maar ook het blad is veelzijdig en erg bruikbaar. De smaak lijkt op die van de Cannabisplant en kan onder andere een rustgevende werking hebben. Cannabis Sativa is overigens op verschillende manieren...

De Cannabis Sativa kruiden van Indian Elements bestaan uit het blad van de Papaja plant. Deze plant staat allereerst bekend om de Papaja vrucht, maar ook het blad is veelzijdig en erg bruikbaar. De smaak lijkt op die van de Cannabisplant en kan onder andere een rustgevende werking hebben. Cannabis Sativa is overigens op verschillende manieren te gebruiken, onder andere door er thee van te trekken. De mix bevat geen nicotine.

Cannabis Sativa

Indian Elements Cannabis Sativa is een kruidenmix die bestaat uit 100% papayablad. Waar de vrucht voornamelijk gewaardeerd wordt vanwege de lekkere smaak, wordt het blad voornamelijk gewaardeerd vanwege de unieke eigenschappen. Zo gebruiken ze het kruid in Azië onder andere tegen enkele tropische ziektes. Daarnaast kan papayablad ook de spijsvertering stimuleren.

De rustgevende Cannabis Sativa mix van Indian Elements is overigens op verschillende manieren te gebruiken, onder andere door er thee van te zetten. En ondanks dat de naam “Cannabis Sativa” doet denken aan de bekende wietplant, mag de kruidenmix hier niet mee verward worden. De smaak is weliswaar vergelijkbaar maar Cannabis Sativa van Indian Elements bevat geen THC en geen nicotine.

Ingrediënten:

Papayablad

Productspecificaties

EAN
8718274711790
Effect
Euforisch en energiek.
Dosering
1 gram per dag.
Ingrediënten
Papayablad

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Indian Elements Cannabis Sativa Mix
Indian ElementsCannabis Sativa Mix

De smaak lijkt op die van de Cannabisplant en kan onder andere een rustgevende werking hebben. Deze mix bevat geen nicotine.

Op voorraad
€9,95 Incl. btw