Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsApp
0
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Indian Elements Herbal Spliff Mix

Productomschrijving
De Herbal Spliff Mix van Indian Elements is een rustgevende kruidenmelange. Een bijzondere eigenschap van deze mix is dat het de effecten van cannabis kan versterken. De ontspannende werking komt goed van pas als je veel last hebt van stress. Kortom, gebruik de Herbal Spliff Mix vooral om even lekker tot rust te komen. De mix is op verschill...

De Herbal Spliff Mix van Indian Elements is een rustgevende kruidenmelange. Een bijzondere eigenschap van deze mix is dat het de effecten van cannabis kan versterken. De ontspannende werking komt goed van pas als je veel last hebt van stress. Kortom, gebruik de Herbal Spliff Mix vooral om even lekker tot rust te komen. De mix is op verschillende manieren te gebruiken, onder andere door er thee van te zetten, maar kan ook als vervanger voor tabak worden gebruikt.

Geen Tabak, geen nicotine

Ben je toe aan ontspanning? Dan biedt de Herbal Spliff Mix van Indian Elements uitkomst. De kruidenmix is speciaal samengesteld om op natuurlijke wijze te kunnen ontstressen. Het rustgevende kruidenmengsel kan ook het effect van cannabis versterken. Verder bevat het geen tabak en nicotine.

Herbal Spliff Mix is verkrijgbaar in hoeveelheden van 50 en 250 gram. De kruidenmix is op verschillende manieren te gebruiken, zo kan er bijvoorbeeld thee van gezet worden. Gebruik het om na een drukke dag nog even te ontspannen. Of misschien ben je van plan om een avond te chillen? Ook dan komt dit product goed van pas.

Ingrediënten:

Herbal Spliff Mix kruidenmelange (100% natuurlijk)

Productspecificaties

EAN
8718274718386
Effect
Rustgevend
Dosering
1 gram per dag.
Ingrediënten
Herbal Spliff Mix kruidenmelange (100% natuurlijk)

Reviews

5 / 5Based on 2 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: oli op 2 November 2022

  very enjoable

 • 5 / 5
  Gepost door: Suzanne op 11 Maart 2022

  Fijne tabaks vervanger!

  ...

  Fijne tabaks vervanger!

  • +Minder ongezond
  • -Geen
Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Indian Elements Herbal Spliff Mix
Indian ElementsHerbal Spliff Mix

Herbal Spliff Mix is verkrijgbaar in hoeveelheden van 50 en 250 gram. De kruidenmix is op verschillende manieren te gebruiken

Op voorraad
€33,95 Incl. btw