WhatsApp
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Hoogwaardige Lege Vega Capsules - Hypromellose, Beschikbaar in Maten 0, 00, en 1 - Verpakt per 100 Stuks

Novus Fumus Hoogwaardige Lege Vega Capsules - Hypromellose, Beschikbaar in Maten 0, 00, en 1 - Verpakt per 100 Stuks
Productomschrijving
Maak kennis met onze lege Vega capsules, perfect voor iedereen die zijn eigen capsules wil samenstellen. Onze capsules zijn gemaakt van plantaardig Hypromellose, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor zowel vegetariërs als veganisten. Productspecificaties: Maten en Capaciteit: Maat 1: Geschikt voor ongeveer 400mg inhoud Maat 00: Gesch...

Maak kennis met onze lege Vega capsules, perfect voor iedereen die zijn eigen capsules wil samenstellen. Onze capsules zijn gemaakt van plantaardig Hypromellose, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor zowel vegetariërs als veganisten.

Productspecificaties:

  • Maten en Capaciteit:
    • Maat 1: Geschikt voor ongeveer 400mg inhoud
    • Maat 00: Geschikt voor ongeveer 650mg inhoud
    • Maat 0: Geschikt voor ongeveer 500mg inhoud
  • Materiaal: Hypromellose (plantaardig)
  • Verpakking: Elke zak bevat 100 lege capsules

Voordelen van Hypromellose Capsules:

  • Plantaardig: Geschikt voor veganisten en vegetariërs.
  • Veilig en Effectief: Hypromellose is een veilig materiaal dat vaak wordt gebruikt in de farmaceutische industrie, waardoor u uw supplementen met vertrouwen kunt gebruiken.
  • Neutraal en Smaakloos: Onze capsules beïnvloeden de smaak van de inhoud niet, waardoor ze perfect zijn voor een verscheidenheid aan supplementen.

Toepassingen:

Deze capsules zijn ideaal voor het zelf vullen met een breed scala aan stoffen, van vitaminen en mineralen tot kruidenmengsels. Ze bieden een eenvoudige en kosteneffectieve manier om uw dagelijkse gezondheidsregime te personaliseren.

Gebruiksaanwijzing:

Vul deze capsules eenvoudig met uw favoriete poeders en supplementen met behulp van een van onze capsuleermachines. Zorg voor de juiste dosering en sluit de capsules volgens de instructies voor een veilig en effectief resultaat.

Waarom Kiezen voor Onze Vega Capsules?

Onze Vega capsules bieden een betrouwbare en gezonde manier om uw supplementen te consumeren, met de zekerheid dat u gebruik maakt van producten die veilig zijn voor u en voor de planeet. Profiteer van de flexibiliteit om uw eigen capsules te creëren met ingrediënten die u vertrouwt.

Bestel Nu en Begin Met het Personaliseren van Uw Gezondheid!

Upgrade uw gezondheidsroutine door uw eigen supplementen te maken met onze hoogwaardige lege Vega capsules. Bestel vandaag nog om zelf de controle te nemen over uw welzijn!

Productspecificaties

EAN
8718274713084

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Novus Fumus Capsules
Novus FumusCapsules

Optimaliseer uw gezondheidsregime met onze lege Vega capsules gemaakt van Hypromellose. Beschikbaar in maten 0, 00 en 1, elke verpakking bevat 100 stuks, ideaal voor het zelf vullen met uw gekozen supplementen.

Snelle levering

Deliverytime

£5.23 Incl. btw
      Vision Seeds AK-49 – AutoFem
      Vision SeedsAK-49 – AutoFem

      Ontdek de kracht van Vision Seeds AK-49 AutoFem, een autoflower variant van de legendarische AK-49. Deze zaden produceren sterke, harsrijke planten die geschikt zijn voor zowel binnen- als buitenteelt.

      Snelle levering

      Deliverytime

      £14.97 Incl. btw
          Indian Spirit Energy Booster - 50G
          Indian SpiritEnergy Booster - 50G

          Boost je energie met Indian Spirit Energy Booster! Een kruidenmix met cafeïne voor 2-3 uur energie. Bevat Calamus, Kolanoot, Guarana, Sutherlandia.

          Snelle levering

          Deliverytime

          £7.70 Incl. btw