Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Bestel tot 23:59 = morgen in huis (NL, Ma t/m Do)
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Bestel tot 23:59 = morgen in huis (NL, Ma t/m Do)

Chlorella – 240 tabletten

Fit4Seasons Chlorella – 240 tabletten
Productomschrijving
Chlorella en Spirulina Chlorella is verwant aan een andere superfood: Spirulina. Spirulina is net als Chlorella een algensoort die geliefd wordt vanwege de eigenschappen. Toch zitten er verschillen tussen deze twee natuurlijke producten. Waar Chlorella dankzij een hoog chlorofyl gehalte heeft bevat Spirulina meer eiwitten en vetzuren. Chlorella en...

Chlorella en Spirulina

Chlorella is verwant aan een andere superfood: Spirulina. Spirulina is net als Chlorella een algensoort die geliefd wordt vanwege de eigenschappen. Toch zitten er verschillen tussen deze twee natuurlijke producten. Waar Chlorella dankzij een hoog chlorofyl gehalte heeft bevat Spirulina meer eiwitten en vetzuren. Chlorella en Spirlulina supplementen zijn hierdoor complementair aan elkaar. Wanneer je de Fit4Seasons Chlorella tabletten in combinatie met de Spirulina Fit4Seasons tabletten gebruikt, profiteer je van een maximaal effect.

Ingrediënten

Organisch Chlorella poeder.

Hoe gebruik je Chlorella tabletten?

Wanneer je gebruik wil maken van de natuurlijke Chlorella supplementen van Fit4Seasons raden wij aan om 3x daags 1-2 tabletten in te nemen. Neem de tabletten bij voorkeur tijdens een maaltijd, met water, in. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Algemene informatie

Chlorella van Fit4Seasons is een voedingssupplement en dient ook als zodanig gebruikt te worden. Gebruik het nooit als vervanging maar juist als toevoeging binnen een gezond dieet. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet. Houd het product buiten bereik van kinderen. Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts wanneer er sprake is van zwangerschap, borstvoeding of gezondheidsklachten.

Productspecificaties

EAN
8718274718201

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Fit4Seasons Chlorella – 240 tabletten
Fit4SeasonsChlorella – 240 tabletten

Chlorella is een groene zoetwater alg. Het is de rijkste natuurlijke bron van chlorofyl en staat bekend om verschillende eigenschappen.

Op voorraad
€12,95 Incl. btw