Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsApp
0
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

EZ-test voor cocaïnezuiverheid

Novus Fumus EZ-test voor cocaïnezuiverheid
Productomschrijving
De Cocaïne Zuiverheid Tester van EZ Test is een testkit waarmee de zuiverheid van cocaïne kan worden gemeten. Deze testkit is ontwikkeld om de gebruiker een indicatie te geven van de hoeveelheid zuivere cocaïne in een monster en om de gebruiker te helpen bij het maken van een geïnformeerde beslissing over het gebruik van cocaïne. De Cocaïne ...

De Cocaïne Zuiverheid Tester van EZ Test is een testkit waarmee de zuiverheid van cocaïne kan worden gemeten. Deze testkit is ontwikkeld om de gebruiker een indicatie te geven van de hoeveelheid zuivere cocaïne in een monster en om de gebruiker te helpen bij het maken van een geïnformeerde beslissing over het gebruik van cocaïne.

De Cocaïne Zuiverheid Tester van EZ Test is gemakkelijk te gebruiken en werkt door een kleine hoeveelheid cocaïne in de testvloeistof te plaatsen. De kleur van de vloeistof verandert afhankelijk van de zuiverheid van de cocaïne, en de bijgeleverde kleurenkaart kan worden gebruikt om de resultaten te interpreteren. Het duurt slechts enkele minuten om de test uit te voeren en de resultaten zijn zeer nauwkeurig.

Het gebruik van de Cocaïne Zuiverheid Tester van EZ Test kan de gebruiker helpen om de hoeveelheid zuivere cocaïne in een monster te bepalen, waardoor de gebruiker beter in staat is om de juiste dosering te bepalen en de kans op overdosering of onbedoelde effecten te verminderen. Het gebruik van deze testkit kan ook de gebruiker helpen om te weten of de cocaïne is versneden met andere stoffen, zoals bakpoeder of andere drugs, wat de veiligheid van het gebruik kan beïnvloeden.

De Cocaïne Zuiverheid Tester van EZ Test is een handig hulpmiddel voor mensen die recreatief cocaïne gebruiken of voor professionals in de medische of wetshandhavingssector die met cocaïne werken en de zuiverheid van monsters moeten bepalen. Het is belangrijk om te onthouden dat deze testkit geen garantie biedt voor veilig gebruik en dat het altijd belangrijk is om voorzorgsmaatregelen te nemen en verantwoord om te gaan met drugsgebruik.

Productspecificaties

EAN
8718435605012

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Novus Fumus Cocaïne Zuiverheid Tester
Novus FumusCocaïne Zuiverheid Tester

Dit is verreweg de meest geavanceerde cocaine test op de markt voor mensen die willen weten waar ze mee te maken hebben.

Op voorraad
€8,95 Incl. btw