Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Draai asbak - 130mm - Metallic

Productomschrijving
Een draai asbak is een handig hulpmiddel voor het op een nette en veilige manier opbergen van sigarettenpeuken en as. De 130 mm metallic draai asbak is een stijlvolle asbak met een draaiend deksel dat ervoor zorgt dat de as en sigarettenpeuken uit het zicht zijn. De asbak is gemaakt van metaal en heeft een metallic afwerking, waardoor het er elega...

Een draai asbak is een handig hulpmiddel voor het op een nette en veilige manier opbergen van sigarettenpeuken en as. De 130 mm metallic draai asbak is een stijlvolle asbak met een draaiend deksel dat ervoor zorgt dat de as en sigarettenpeuken uit het zicht zijn.

De asbak is gemaakt van metaal en heeft een metallic afwerking, waardoor het er elegant en modern uitziet. Het heeft een brede basis die stabiliteit biedt en voorkomt dat de asbak omvalt.

Het draaiende deksel van de asbak maakt het gemakkelijk om sigarettenpeuken en as te deponeren en zorgt ervoor dat de asbak geur- en rookvrij blijft. De asbak kan worden geopend door het deksel te draaien, en de sigarettenpeuken kunnen vervolgens worden verwijderd door het deksel weer te sluiten.

Een draai asbak is een handig en hygiënisch alternatief voor het gebruik van een gewone asbak. Het voorkomt dat sigarettenpeuken en as in het zicht blijven liggen en dat rook en geuren zich verspreiden. Een draai asbak is geschikt voor gebruik thuis, op kantoor en in openbare ruimtes.

Lengte (millimeters)135
Hoogte (millimeters)125
  
Breedte (millimeters)135

Productspecificaties

EAN
9007013443580

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Novus Fumus Draai asbak
Novus FumusDraai asbak

Door de draaiende deksel blijft de as beter in de asbak.

Snelle levering
€12,50 Incl. btw