Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Psilocybe Ecuadorian - Culture Ampoule Set | Bestel hier

Productomschrijving
Psilocybe Ecuadorian: een unieke en krachtige paddenstoelensoort die bekend staat om zijn intense psychedelische effecten, inclusief visuele en auditieve hallucinaties, creativiteit en verhoogde empathie. Culture Ampoule Set: een complete set waarmee u thuis uw eigen Psilocybe Ecuadorian paddenstoelen kunt kweken, inclusief een steriel gekweekte...
  • Psilocybe Ecuadorian: een unieke en krachtige paddenstoelensoort die bekend staat om zijn intense psychedelische effecten, inclusief visuele en auditieve hallucinaties, creativiteit en verhoogde empathie.
  • Culture Ampoule Set: een complete set waarmee u thuis uw eigen Psilocybe Ecuadorian paddenstoelen kunt kweken, inclusief een steriel gekweekte cultuur, substraat, sporenspuit en instructies.
  • Eenvoudig te gebruiken: de Culture Ampoule Set wordt geleverd met duidelijke instructies die u stap voor stap begeleiden bij het kweken van uw eigen paddenstoelen, zonder ervaring of speciale apparatuur vereist.
  • Betrouwbaar en veilig: de Culture Ampoule Set is ontworpen met de hoogste kwaliteitsnormen en gebruikt alleen biologische materialen om uw veiligheid en de kwaliteit van uw kweekproces te garanderen.
  • Betaalbaar: door uw eigen Psilocybe Ecuadorian paddenstoelen thuis te kweken, bespaart u niet alleen geld, maar ook tijd en moeite die gepaard gaan met het reizen naar een kwekerij of smartshop.
  • Gegarandeerd succes: de Culture Ampoule Set is bewezen succesvol te zijn en biedt een betrouwbare manier om uw eigen Psilocybe Ecuadorian paddenstoelen te kweken, zonder enig risico.

Begin nu met het kweken van uw eigen Psilocybe Ecuadorian paddenstoelen en ontdek de unieke en krachtige psychedelische ervaringen die deze paddenstoelen te bieden hebben. Bestel vandaag nog uw Culture Ampoule Set en geniet van de voordelen van thuis paddenstoelen kweken.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Novus Fumus Ecuadorian – Culture Ampoule Set
Novus FumusEcuadorian – Culture Ampoule Set

Kweek uw eigen Psilocybe Ecuadorian paddenstoelen thuis met de Culture Ampoule Set. Bestel nu en ontdek de krachtige, psychedelische ervaringen van deze unieke paddenstoelen.

Snelle levering
€18,95 Incl. btw