Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Betrouwbare EZ-Test Kit voor Opiaten, DXM en Ecstasy - Snelle en Veilige Drugstest

Novus Fumus Betrouwbare EZ-Test Kit voor Opiaten, DXM en Ecstasy - Snelle en Veilige Drugstest
Productomschrijving
Bent u op zoek naar een betrouwbare manier om de zuiverheid van MDMA te testen? Zoek niet verder, Novus Fumus presenteert de EZ-Testkit voor MDMA Zuiverheid. In de huidige ecstasymarkt, waar de zuiverheid van pillen sterk varieert, is het van cruciaal belang om te weten wat u inneemt. Met onze EZ-Testkit kunt u snel en eenvoudig de zuiverheid van ...

Bent u op zoek naar een betrouwbare manier om de zuiverheid van MDMA te testen? Zoek niet verder, Novus Fumus presenteert de EZ-Testkit voor MDMA Zuiverheid.

In de huidige ecstasymarkt, waar de zuiverheid van pillen sterk varieert, is het van cruciaal belang om te weten wat u inneemt. Met onze EZ-Testkit kunt u snel en eenvoudig de zuiverheid van uw MDMA-monster bepalen. Deze kit is speciaal ontworpen om u te helpen de gezondheidsrisico's te minimaliseren die gepaard gaan met het consumeren van vervuilde of overdreven sterke pillen.

De EZ-Testkit voor MDMA Zuiverheid is een innovatieve toevoeging aan het EZ-testassortiment. Deze kit maakt gebruik van een speciaal chemisch reagens dat is geabsorbeerd in silicagel, verpakt in een veilige glazen ampul. Bij het toevoegen van uw monster aan de ampul, zal een kleurverandering plaatsvinden die u kunt vergelijken met de bijgeleverde kleurenkaart. Dit geeft u een duidelijke indicatie van de zuiverheid van uw monster.

Het gebruik van de kit is eenvoudig en snel, met slechts vier stappen te volgen:

  1. Breek de ampul open.
  2. Voeg een kleine hoeveelheid van het monster toe.
  3. Plaats het plastic deksel erop en schud goed.
  4. Vergelijk de kleurverandering met de bijgeleverde grafiek.

Let op: na het testen dient u de ampul en het monster op een veilige manier weg te gooien.

Bij Novus Fumus begrijpen we dat uw gezondheid van het grootste belang is. Daarom bieden we de EZ-Testkit voor MDMA Zuiverheid aan als een leidraad voor het analyseren van stoffen. Hoewel deze kit een betrouwbare indicatie geeft, raden we aan om uitgebreide laboratoriumtests uit te voeren voor meer gedetailleerde resultaten.

Bestel vandaag nog uw EZ-Testkit voor MDMA Zuiverheid bij Novus Fumus en neem de controle over uw gezondheid in eigen handen.

Productspecificaties

EAN
8718435613017

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Novus Fumus EZ-Test kit voor opiaten
Novus FumusEZ-Test kit voor opiaten

Beveilig uw ervaringen met de betrouwbare EZ-Test kit voor opiaten, DXM en ecstasy van Novus Fumus. Snelle, eenvoudige en effectieve drugstest voor het identificeren van potentieel schadelijke stoffen in pillen of poeders. Bestel nu voor uw veiligheid en

Snelle levering
€3,50 Incl. btw