Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Bestel tot 23:59 = morgen in huis (NL, Ma t/m Do)
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Bestel tot 23:59 = morgen in huis (NL, Ma t/m Do)

Mascotte Fraser paper by Jonna Fraser 26pcs/34L+34T

Productomschrijving
Altijd alles bij de hand voor een joint: De Mascotte Fraser paper by Jonna Fraser 26pcs/34L+34T geeft je een lang, superdun vloeitje inclusief tip en magneetsluiting!Iedere verpakking heeft 34 Unbleached ‘slow-burning’ vloeitjes en krul- en kreukel vrije tips. Mascotte is een Nederlands merk met maar één doel: de perfecte vloei maken. Optima...

Altijd alles bij de hand voor een joint: De Mascotte Fraser paper by Jonna Fraser 26pcs/34L+34T geeft je een lang, superdun vloeitje inclusief tip en magneetsluiting!
Iedere verpakking heeft 34 Unbleached ‘slow-burning’ vloeitjes en krul- en kreukel vrije tips.

Mascotte is een Nederlands merk met maar één doel: de perfecte vloei maken. Optimaal genot voor de bewuste gebruiker, daar is het ze bij Mascotte om te doen. Geen compromissen. Nooit!

Na 160 jaar hebben ze het gevoel dat ze de kunst van het vloei maken bijna hebben geperfectioneerd. Ze kennen vloeipapier beter dan wie dan ook. De producten van Mascotte staan voor kwaliteit en de beste rolervaring. Dat zie je tot in de kleinste details terug in deze langzaam brandende vloei en magneetverpakking. Mascotte rolt beter, plakt beter en brandt beter. Mascotte is altijd 3x beter.

Experts herkennen de toewijding van Mascotte. Zij begrijpen dat vloei een cruciaal onderdeel is van hun ervaring en hebben een hekel aan compromissen sluiten. Daarom gebruiken zij consistent deze vloei. En daarom durven we volmondig te stellen: je herkent een expert als je Mascotte ziet.

Mascotte Fraser paper by Jonna Fraser 26pcs/34L+34T

Mascotte presenteert met trots Fraser Paper de exclusieve vloei van Jonna Fraser. Deze limited edition is geïnspireerd op ‘Blessed’, de titel van twee van zijn albums en zijn Youtube kanaal. Blessed is ook een woord dat kenmerkend is voor het karakter van Jonna én symbool staat voor de positie die hij inneemt in de muziekwereld. Jonna is een artiest die sereniteit uitstraalt, kalmte en beheersing. Hij is begenadigd, comfortabel in zijn skills en zelfverzekerd. Geen beginner, maar een gevestigde rapper en zanger die dankbaar is voor de weg die hij tot nu toe heeft afgelegd. Die kenmerken zie je terug in het ontwerp van de vloeiverpakking. Het design toont de azuurblauwe hemel met de opkomende zon, die is afgeleid van het logo van Jonna. Het ademt de vibe: alles komt goed als je leeft in liefde en dankbaarheid. Op de voorzijde van de verpakking staat de tekst ‘nature is beautiful’, want de link met Moeder Natuur is sterk aanwezig én binnenin zitten de ongebleekte, natuurlijke Mascotte Brown papers. Fraser Paper dus!

Fonkelnieuw design, vertrouwde inhoud. Dat is Fraser Paper in een notendop. Want binnenin deze exclusieve alles-in-één Mascotte Brown Combi vind je de originele vloei en tips van Mascotte waar de expertroller graag mee draait. Maar dan ongebleekt en dus natuurlijk van karakter. De 34 lichtgewicht vloeitjes branden langzaam en zijn zelfdovend. Deze limited edition met magneetsluiting bevat een Top Notch x Mascotte bodyguard en een 6-to-go warning leaf. 34 Mascotte Brown Tips van soepel papier maken de inhoud compleet. Ben jij geïnteresseerd in de exclusieve vloei van Jonna Fraser?

Productspecificaties

EAN
8710993011519

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Mascotte Fraser paper by Jonna Fraser 26pcs/34L+34T
MascotteFraser paper by Jonna Fraser 26pcs/34L+34T

34 Unbleached ‘slow-burning’ vloeitjes en krul- en kreukel vrije tips.

Op voorraad
€2,49 Incl. btw