Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Greengo Unbleached King Size Extra Slim

Productomschrijving
Greengo Unbleached King Size Extra Slim Greengo’s King Size Extra Slim vloeitjes zijn de smalste ongebleekte vloeitjes op de markt. Dit maakt het dé perfecte vloeitjes voor blowers met de beste rolvaardigheden, die zo min mogelijk papier willen verbranden of verscheuren. In het geval dat je niet zo goed kunt draaien of het nog aan het leren ben...

Greengo Unbleached King Size Extra Slim

Greengo’s King Size Extra Slim vloeitjes zijn de smalste ongebleekte vloeitjes op de markt. Dit maakt het dé perfecte vloeitjes voor blowers met de beste rolvaardigheden, die zo min mogelijk papier willen verbranden of verscheuren. In het geval dat je niet zo goed kunt draaien of het nog aan het leren bent, raden wij je aan om te gaan voor de King Size Regular variant. De rollende experts kunnen dus hun hart ophalen met deze uitstekende ongebleekte smalle vloeitjes. Door de display verpakking aan te schaffen bespaar je op lange termijn geld én heb je meteen een flinke voorraad waar je weer een tijdje mee vooruit kunt.

Net als al het vloei van Greengo is ook deze Extra Slim uitvoering ongebleekt en 100% natuurlijk. Het natuurlijke element komt terug in ieder aspect van de vloeitjes. Zo is de plakrand gemaakt van 100% Arabische gom en is zelfs de verpakking gemaakt van FSC-goedgekeurd papier. Het herkenbare patroon van Greengo komt ook terug in de vloeitjes. Dit ziet er niet alleen fraai uit, het zorgt er ook voor dat het vloeipapier traag en gelijkmatig opbrandt, waardoor je de beste rookervaring hebt. De dikte van 14 gr / m2 zorgt ervoor dat ze sterk zijn en goed draaien.

Greengo

Het merk Greengo en haar producten worden gekenmerkt doordat ze 100% ongebleekt, 100% vrij van chemicaliën en 100% FSC-papier zijn. Goed voor jezelf én voor het milieu. Treuzel dus niet langer en koop jouw extra smalle ongebleekte Greengo vloeitjes in display!

Specificaties Greengo King Size Extra Slim

  • Afmeting: 110 x 37 mm 
  • Gewicht: 14 gr / m2
  • Materiaal: houtpulp
  • Type:King Size Slim
  • Ongebleekt: ja 
  • Aantal pakjes per display: 50
  • Aantal vloeitjes per pakje: 33

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Greengo Unbleached King Size Extra Slim
GreengoUnbleached King Size Extra Slim

Geniet van milieuvriendelijke, ongebleekte vloei voor een puur en bewust rookervaring. Ontdek de perfecte combinatie van slank formaat en hoogwaardige kwaliteit. Duurzaamheid ontmoet genot met Greengo. 33 vloeitjes per pakje

Snelle levering
€1,00 Incl. btw