Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle levering
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle levering

Greengo Unbleached King Size Slim 2 In 1

Productomschrijving
Greengo King Size Slim 2 In 1 Deze ongebleekte smalle King Size vloei en gerecyclde tipjes van Greengo zijn verpakt in een handige 2-in-1 verpakking. Super handig en extra voordelig. Bespaar jezelf tijd en moeite en kies voor deze display verpakking met maar liefst 24 combi verpakkingen. Greengo is er voor de echte liefhebber en bewuste s...

Greengo King Size Slim 2 In 1

Deze ongebleekte smalle King Size vloei en gerecyclde tipjes van Greengo zijn verpakt in een handige 2-in-1 verpakking. Super handig en extra voordelig. Bespaar jezelf tijd en moeite en kies voor deze display verpakking met maar liefst 24 combi verpakkingen.

Greengo is er voor de echte liefhebber en bewuste stoner. De 2-in-1 verpakking met smalle ongebleekte King Size vloeitjes in combinatie met filter tips belichamen dit helemaal. Het vloeipapier heeft een ideale dikte van 14 gr/m2. Een verpakking die gemaakt is van 200 gr/m2 gerecycled papier en de filter tips zijn van 140 gram gerecycled papier. Dit alles doet recht aan Greengo’s slagzin; Best Pure and Natural Smoking Experience.


Deze belofte komt het merk met deze Unbleached King Size Slim 2 In 1 pack, in display verpakking van 24 stuks, wederom na. Net als al het vloeipapier van Greengo zijn ook deze King Size Slim vloeitjes 100% natuurlijk en ongebleekt. Dit geldt ook voor de tipjes. De verpakking is gemaakt van FSC-goedgekeurd papier. De plakrand is van 100% Arabisch gom, de beste en natuurlijkste manier om je vloei te plakken. Puur natuurlijke vloei papier en filter tip voor een pure en natuurlijke rooksensatie. Als die waarden bij jou passen, aarzel dan niet en schaf deze display verpakking aan om én een mooie voorraad te hebben én geld te besparen.

Greengo

Het merk Greengo staat voor duurzaam, 100% puur en natuurlijk. Dat zie je terug in zowel alle Greengo producten als de verpakkingen. Je beleeft het bij elke rooksessies. Het merk biedt een exclusieve, milieuvriendelijke lijn producten aan voor bewuste smokers.

Specificaties Greengo King Size Slim 2 In 1 24 Pcs

  • Type: King Size Slim
  • Afmeting: 110 x 44 mm
  • Gewicht: 14 gr/m2
  • Materiaal: FSC goedgekeurde pulp
  • Gebleekt: Nee
  • Aantal vloeitjes per pakje: 33
  • Aantal tipjes per pakje: 34
  • Aantal pakjes per display: 24
  • Merk: Greengo

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Greengo Unbleached King Size Slim 2 In 1
GreengoUnbleached King Size Slim 2 In 1

33 vloeitjes per pakje + tips...

33 vloeitjes per pakje ...

Op voorraad
€1,50 Incl. btw