Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Ontdek de Kracht van Kanna met Euphor-E - De Gelukzalige Capsules voor Energy, Concentratie, Relaxatie en Liefde

Productomschrijving
Op zoek naar een gelukzalig gevoel? Probeer dan Euphor-E, voorheen bekend als Smile-E. Deze capsule is samengesteld met hoogwaardige ingrediënten, waaronder Kanna-extract, Guarana, Theobromine en Synephrine. De vegetarische capsule bevat 4 capsules voor een langdurige en vrolijke ervaring. Euphor-E laat je niet alleen vrolijk en euforisch voelen,...

Op zoek naar een gelukzalig gevoel? Probeer dan Euphor-E, voorheen bekend als Smile-E. Deze capsule is samengesteld met hoogwaardige ingrediënten, waaronder Kanna-extract, Guarana, Theobromine en Synephrine. De vegetarische capsule bevat 4 capsules voor een langdurige en vrolijke ervaring.

Euphor-E laat je niet alleen vrolijk en euforisch voelen, maar helpt ook om te ontspannen en je concentratie te verbeteren. De krachtige werking van Kanna, een kruid uit Zuid-Afrika, geeft je de perfecte combinatie van stimulatie en ontspanning.

Gebruik Euphor-E en geniet van de volgende effecten:

  • Energy ****
  • Concentration **
  • Relaxation ****
  • Love ***
  • Psychedelic **

Neem 1 of 2 capsules van Euphor-E, 45 minuten voor het gewenste effect, met voldoende water in. Verkoop en gebruik onder de 18 jaar is niet toegestaan. Bovendien raden we aan om dit voedingssupplement niet te gebruiken als substituut voor een gevarieerde voeding. Buiten bereik van kinderen houden en niet gebruiken in combinatie met medicijnen of andere stimulerende middelen.

Pas op bij hoge/lage bloeddruk, hartklachten, zwangerschap en borstvoeding, schildklieraandoeningen, nierziektes, depressie, nervositeit en bij het gebruik van MAO-remmers. Wees voorzichtig met overmatig alcoholgebruik en zorg ervoor dat je de maximale dosering niet overschrijdt.

Probeer Euphor-E vandaag nog en voel je gelukzalig!

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Happy Caps Euphory E - Party Pillen
Happy CapsEuphory E - Party Pillen

Ontdek de ultieme gelukzaligheid met Euphor-E, de capsules samengesteld met hoogwaardige ingrediënten, waaronder Kanna-extract. Verbeter je energie, concentratie en ontspanning met deze krachtige formule. Bestel nu en voel je gelukzalig!

Snelle levering

Deliverytime

€9,50 Incl. btw