Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Happy Me Party Pillen - 4 vegetarische capsules

Novus Fumus Happy Me Party Pillen - 4 vegetarische capsules
Productomschrijving
Inhoud: 4 vegetarische capsulesIngrediënten:Cafeïne (25mg), Kruidenmix op basis van Kanna extract (303mg), Cacao extract, Kratom extract, Taurine, Taurine, Capsine, en Citrus Aurantium. Happy Me Dit is de gezelligste van het stel, laat je verrassen door deze energizer. Je wordt een ander mens en ervaart de wereld om je heen intenser dan ooit. H...

Inhoud: 4 vegetarische capsules
Ingrediënten:
Cafeïne (25mg), Kruidenmix op basis van Kanna extract (303mg), Cacao extract, Kratom extract, Taurine, Taurine, Capsine, en Citrus Aurantium.

Happy Me

Dit is de gezelligste van het stel, laat je verrassen door deze energizer. Je wordt een ander mens en ervaart de wereld om je heen intenser dan ooit. Het heerlijke gevoel dat deze PartyPill je geeft is enkel te beschrijven als euforisch. Deel dit geluk met iedereen om je heen. It feels like a perfect world.

Gebruik:
Neem 1 tot maximaal 2 capsules, 45 minuten voor het gewenste effect, met voldoende water in. Afhankelijk van de dosis kan de trip 3 tot 6 uur duren.

Omschrijving:
De Me-Lijn is door en voor McSmart ontwikkelt om op een natuurlijk basis op een ander niveau te komen. Door de ontwikkeling van deze lijn bieden we je een veilige, legale en betaalbare ervaring waarvan je zult genieten! Geniet van de prachtige ervaringen die de Me-lijn jou kan bieden en laat je verrassen door de heerlijke eigenschappen van deze herbals.

Waarschuwing:
Verkoop en gebruik onder de 18 jaar niet toegestaan. Een voedingssupplement niet gebruiken als substituut voor een gevarieerde voeding. Buiten bereik van kinderen houden. Niet gebruiken in combinatie met medicijnen of andere simulanten, bij hoge/lage bloeddruk, hartklachten, bij zwangerschap en borstvoeding, schildklieraandoeningen, nierziektes, depressie, nervositeit en bij het gebruik van MAO-remmers, pas op met overmatig alcoholgebruik. De maximale dosering niet overschrijden.

Productspecificaties

EAN
8718274719949

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Jono op 23 April 2023

  Ontspannen avond gehad met deze caps.

  ...

  Ontspannen avond gehad met deze caps.

  • +Ontspannend en vrolijk
  • -Zware ledematen.
Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Novus Fumus Happy Me
Novus FumusHappy Me

Het heerlijke gevoel dat deze PartyPill je geeft is enkel te beschrijven als euforisch

Snelle levering
€9,95 Incl. btw