Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Hawaiian - Culture Ampoule Set voor Magic Mushroom Teelt

Productomschrijving
De Psilocybe Culture Ampoule Set is een uitstekende keuze voor iedereen die geïnteresseerd is in het kweken van zijn of haar eigen magische paddestoelen. Dankzij het gebruiksgemak, de veiligheidsmaatregelen en de uitgebreide handleiding, wordt het kweekproces toegankelijk voor zowel beginners als ervaren kwekers. Houd de bovenstaande tips in gedac...

De Psilocybe Culture Ampoule Set is een uitstekende keuze voor iedereen die geïnteresseerd is in het kweken van zijn of haar eigen magische paddestoelen. Dankzij het gebruiksgemak, de veiligheidsmaatregelen en de uitgebreide handleiding, wordt het kweekproces toegankelijk voor zowel beginners als ervaren kwekers. Houd de bovenstaande tips in gedachten, en je bent klaar voor een succesvolle en lonende kweekervaring.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Novus Fumus Hawaiian – Culture Ampoule Set
Novus FumusHawaiian – Culture Ampoule Set

Kweek je eigen Magic Mushrooms thuis met de Hawaiian - Culture Ampoule Set. De set bevat een cultuurampul voor het enten van je eigen substraat met paddenstoelcultuur. Geniet van een unieke en fantastische trip. Beperkt houdbaar buiten de koeling.

Snelle levering
€18,95 Incl. btw