WhatsApp
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Hawaiian Sporeprint - Magische Paddenstoelen Kweekset

Productomschrijving
Welkom in de fascinerende wereld van de Hawaiian Sporeprint een exclusieve keuze voor de doorgewinterde psychedelische liefhebber. Deze sporeprint staat bekend om zijn unieke eigenschappen en uitzonderlijke kwaliteit, wat een verrijking is voor elke serieuze verzamelaar en kweker van magische paddenstoelen. Kenmerken van de Hawaiian Sporeprint: ...

Welkom in de fascinerende wereld van de Hawaiian Sporeprint

een exclusieve keuze voor de doorgewinterde psychedelische liefhebber. Deze sporeprint staat bekend om zijn unieke eigenschappen en uitzonderlijke kwaliteit, wat een verrijking is voor elke serieuze verzamelaar en kweker van magische paddenstoelen.

Kenmerken van de Hawaiian Sporeprint:

  • Unieke Eigenschappen: De Hawaiiaanse magische paddenstoelen staan bekend om hun uitzonderlijke visuele effecten en langdurige werking, terwijl ze een lage dosering vereisen.
  • Hoogwaardige Sporeprint: Deze sporeprints zijn zorgvuldig samengesteld en bieden toegang tot de rijke genetische diversiteit van magische paddenstoelen.
  • Gebruiksvriendelijk: Ideaal voor ervaren gebruikers die hun eigen substraat willen enten en nieuwe dimensies van psychedelische ervaringen willen ontdekken.
  • Gemakkelijk in Gebruik: Met duidelijke instructies in vijf stappen kun je eenvoudig je eigen substraat enten en beginnen aan een unieke psychedelische reis.

Instructies voor Gebruik:

  1. Voorbereiding: Zorg voor een steriele omgeving om besmetting te voorkomen.
  2. Substraat Voorbereiden: Bereid het substraat voor volgens de aanbevolen richtlijnen.
  3. Sporeprint Toepassen: Breng de sporeprint voorzichtig aan op het substraat.
  4. Incubatie: Plaats het geënte substraat in een geschikte kweekomgeving.
  5. Oogsten: Na de incubatieperiode, oogst je de paddenstoelen en geniet van een unieke ervaring.

Ontdek de diepte van psychedelische exploratie met de Hawaiian Sporeprint. Dit product is speciaal ontworpen voor degenen die bekend zijn met de wereld van psychedelica en op zoek zijn naar een diepere connectie met de natuur. Met deze sporeprints kun je jezelf onderdompelen in een wereld van inzicht en verwondering, klaar om nieuwe horizonten te verkennen.

Productspecificaties

EAN
8718274717471

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Novus Fumus Hawaiian Sporeprint
Novus FumusHawaiian Sporeprint

Ervaar de magie van de Hawaiian Sporeprint. Deze krachtige sporeprint biedt sterke visuele effecten en is ideaal voor ervaren gebruikers die hun eigen psychedelische substraat willen kweken.

Snelle levering

Deliverytime

€18,95 Incl. btw