Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Juicy Jay’s Hempwraps

Productomschrijving
Voor die rokers die niet van blunts willen afstappen ondanks de gezondheidsrisico's van tabak, bieden de makers van Juicy Jay de perfecte oplossing: slow-burning hempwraps. Elke verpakking bevat twee van deze hempwraps, en iedere displaydoos is gevuld met 25 verpakkingen. Deze innovatieve hempwraps zijn het resultaat van de jarenlange ervaring en ...

Voor die rokers die niet van blunts willen afstappen ondanks de gezondheidsrisico's van tabak, bieden de makers van Juicy Jay de perfecte oplossing: slow-burning hempwraps. Elke verpakking bevat twee van deze hempwraps, en iedere displaydoos is gevuld met 25 verpakkingen.

Deze innovatieve hempwraps zijn het resultaat van de jarenlange ervaring en expertise van Josh, een pionier in de wereld van sigarenpapier sinds de vroege jaren negentig. De oprichters van merken als 'Uncle Poos' en '3 Leaf Blunt', Juicy Jay, hebben deze kennis gebruikt om hun eigen sigarenblunts te creëren.

Deze premium hempwraps zijn ontworpen om te branden, te proeven, te rollen en aan te voelen als een traditionele tabaksblunt. Het verschil? Ze zijn volledig vrij van tabak. In feite, zo overtuigd zijn ze van hun product, dat ze geloven dat de gebruikers het niet eens zouden merken dat er geen tabak in zit - behalve dat de ervaring zelfs beter is.

Bij Juicy Jay gaat het niet alleen om de ervaring, maar ook om de gezondheid. Ze bieden een manier om te genieten van roken naar een hoger niveau te tillen, zonder de risico's van tabak.

Gebruikersinstructie voor Roll-Your-Own doeleinden: Open de verpakking en haal een van de twee hempwraps eruit. Gooi het meegeleverde plastic buisje weg en vul vervolgens de blunt. Rol deze strak en zorg ervoor dat je de blunt goed bevochtigt, zodat deze stevig dicht blijft zitten. Met Juicy Jay hempwraps, ervaar je de toekomst van roken vandaag.

Productspecificaties

EAN
716165251866

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Juicy Jay's Hempwraps
Juicy Jay'sHempwraps

Ontdek de revolutionaire hempwraps van Juicy Jay: de perfecte blend van natuurlijk papier en traditionele blunts. Geniet van een premium rookervaring zonder de risico's van tabak. Elk pakket bevat twee slow-burning hempwraps.

Snelle levering
€0,75 Incl. btw