Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

HHC Spaceshot - 20 ml flesje met 25 mg HHC en heerlijke smaken en glitter

Productomschrijving
HHC Spaceshot Cherry zkittlez, HHC Spaceshot Sour Diesel, HHC Spaceshot Strawberry Haze Prijs: 6,00 € per stuk Unieke HHC Ervaring Voor individuen die op zoek zijn naar een nieuwe manier om hun HHC ervaring te verbeteren, biedt HHC Spaceshot een uniek en opwindend product. Elk 20 ml flesje bevat 25 mg HHC, wat zorgt voor een bevredigende high....

HHC Spaceshot Cherry zkittlez, HHC Spaceshot Sour Diesel, HHC Spaceshot Strawberry Haze

Prijs: 6,00 € per stuk

Unieke HHC Ervaring

Voor individuen die op zoek zijn naar een nieuwe manier om hun HHC ervaring te verbeteren, biedt HHC Spaceshot een uniek en opwindend product. Elk 20 ml flesje bevat 25 mg HHC, wat zorgt voor een bevredigende high.

Heerlijke Smaakvariaties

Het product is doordrenkt met verschillende verrukkelijke smaken die je smaakpapillen zeker zullen prikkelen. Inclusief fruitige, zoete, zure en frisse opties zoals Cherry zkittlez, Sour Diesel en Strawberry Haze.

Fun Factor: Glitter

Daarnaast maakt de toevoeging van glitter het product nog aantrekkelijker en leuker. Het draagt bij aan de algehele esthetiek van de ervaring.

Draagbaarheid en Gespreksstarter

Dit product is perfect voor diegenen die willen experimenteren met nieuwe en spannende opties in de wereld van HHC. De compacte grootte zorgt voor eenvoudige draagbaarheid, terwijl de onderscheidende smaken en glitterachtige uiterlijk ervoor zorgen dat het een gespreksstarter is op elk evenement.

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Bartosz op 13 April 2024

  it's a very strong phase, a great state of euphoria

  ...

  it's a very strong phase, a great state of euphoria

  • +strong phase, after that I recommend leaning
  • -Small
Schrijf je eigen review

Recent bekeken

The High Company HHC Spaceshot - 20ml
The High CompanyHHC Spaceshot - 20ml

Op zoek naar een unieke en opwindende HHC-ervaring? Ontdek HHC Spaceshot, een 20 ml flesje met 25 mg HHC en heerlijke smaken, inclusief een vleugje glitter voor extra plezier. Perfect om te experimenteren en gemakkelijk mee te nemen!

Snelle levering

Deliverytime

€5,40 Incl. btw