Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

McMystic Kanna - 40x Extract: Krachtig en Geconcentreerd Supplement voor Medicinale Werking en Psychedelische Effecten | Bestel Nu en Experimenteer zonder Hallucinaties

Novus Fumus McMystic Kanna - 40x Extract: Krachtig en Geconcentreerd Supplement voor Medicinale Werking en Psychedelische Effecten | Bestel Nu en Experimenteer zonder Hallucinaties
Productomschrijving
Ontdek McMystic Kanna - 40x Extract: Sterker dan Ooit! Maak kennis met McMystic Kanna - 40x extract, een krachtig en geconcentreerd supplement dat zijn oorsprong vindt in Zuid-Afrika. Nederlandse plantkundigen ontdekten Kanna aan het einde van de 19e eeuw, toen mensen op de bladeren begonnen te kauwen. Sindsdien is het geëvolueerd en verfijnd tot...

Ontdek McMystic Kanna - 40x Extract: Sterker dan Ooit!

Maak kennis met McMystic Kanna - 40x extract, een krachtig en geconcentreerd supplement dat zijn oorsprong vindt in Zuid-Afrika. Nederlandse plantkundigen ontdekten Kanna aan het einde van de 19e eeuw, toen mensen op de bladeren begonnen te kauwen. Sindsdien is het geëvolueerd en verfijnd tot een indrukwekkend extract dat zijn gedroogde tegenhanger ver overtreft.

De officiële naam van dit kruid is Sceletium Tortuosum, en het bevat een breed scala aan actieve stoffen. Deze stoffen staan bekend om hun medicinale werking en de psychedelische effecten die gebruikers ervaren. Het is echter belangrijk om het gebruik van Kanna geleidelijk op te bouwen, en daarvoor bieden we verschillende sterktes aan. Ons 40x extract is maar liefst 40 keer krachtiger dan standaard Kanna.

De kracht van de effecten hangt natuurlijk ook af van de manier waarop je het gebruikt. Thee is een populaire keuze, waarbij een dosering van 100 mg gangbaar is voor deze 40x versie. Maar er zijn ook andere manieren om van Kanna te genieten. Net zoals de oorspronkelijke Zuid-Afrikaanse gebruikers kun je ervoor kiezen om op de bladeren te kauwen. Met Kanna kun je op een heerlijke manier experimenteren, waarbij je zelf de gewenste sterkte bepaalt zonder dat het hallucinaties veroorzaakt.

Kies voor McMystic Kanna - 40x extract en ervaar de ongeëvenaarde kracht en veelzijdigheid van dit buitengewone supplement. Ontdek de rijke geschiedenis van Kanna en de voordelen die het te bieden heeft. Bestel vandaag nog en bereid je voor op een unieke en betoverende ervaring!

Productspecificaties

EAN
8718274712476

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Novus Fumus Kanna 40x extract – 1 gram
Novus FumusKanna 40x extract – 1 gram

Ontdek de kracht van McMystic Kanna - 40x Extract en ervaar de medicinale werking en psychedelische effecten. Bestel vandaag nog en experimenteer op jouw eigen tempo zonder hallucinaties!

Snelle levering
€22,95 Incl. btw