Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

MCMystic Kanna - 5 gram Sceletium Tortuosum Extract voor Energie en Innerlijke Rust

Novus Fumus MCMystic Kanna - 5 gram Sceletium Tortuosum Extract voor Energie en Innerlijke Rust
Productomschrijving
Ontdek de veelzijdigheid van Kanna met het 5 gram pakket van McMystic. Sceletium Tortuosum, ook wel bekend als Kanna, biedt diverse gebruiksmogelijkheden. Dit product geeft niet alleen een prettig gevoel en een verhoogde energie, maar kan ook angst verminderen, innerlijke rust bevorderen en zelfs het libido verbeteren. Kanna is oorspronkelijk ontd...

Ontdek de veelzijdigheid van Kanna met het 5 gram pakket van McMystic. Sceletium Tortuosum, ook wel bekend als Kanna, biedt diverse gebruiksmogelijkheden. Dit product geeft niet alleen een prettig gevoel en een verhoogde energie, maar kan ook angst verminderen, innerlijke rust bevorderen en zelfs het libido verbeteren.

Kanna is oorspronkelijk ontdekt door Nederlandse plantkundigen in Zuid-Afrika aan het einde van de 19e eeuw. De lokale bevolking kauwde op de bladeren, en later werd het naar Europa gebracht, waar het werd verwerkt tot extract. Deze extracten bevatten een veelvoud aan werkzame stoffen en zijn daarom aanzienlijk sterker dan gedroogde bladeren.

Sceletium Tortuosum, de officiële naam van Kanna, bevat verschillende actieve stoffen die elk bijdragen aan zowel de medicinale werking als de psychedelische effecten waar dit kruid om bekend staat. Het is raadzaam om het gebruik rustig op te bouwen. Voor degenen die op zoek zijn naar een nog krachtiger effect, bieden we ook diverse extracten aan om geleidelijk aan op te bouwen.

Word nu reseller van McMystic Kanna en ontdek meer over de veelzijdige mogelijkheden van dit unieke product.

Productspecificaties

EAN
8718274711301

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Novus Fumus Kanna – 5 gram
Novus FumusKanna – 5 gram

Ontdek de kracht van MCMystic Kanna met 5 gram Sceletium Tortuosum Extract. Verhoog je energie, verminder angst en bevorder innerlijke rust. Bestel nu en ervaar de veelzijdige voordelen van dit natuurlijke product.

Snelle levering
€12,95 Incl. btw