Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
Review Logo10 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Kratom x Kanna Liquid - 10ml

Kratopia Kratom x Kanna Liquid - 10ml
Productomschrijving
Kanna gecombineerd met Kratom: succesvolle formule voor ontspanning en positieve stemming Kanna en Kratom zijn beiden bekend om hun ontspannende en positieve effecten op het humeur. Door deze krachten te combineren, kan Kanna de stemming verder verbeteren en angsten verminderen. Gebruikers ervaren een geweldige euforische kick! Gebruik en waarschuw...

Kanna gecombineerd met Kratom: succesvolle formule voor ontspanning en positieve stemming Kanna en Kratom zijn beiden bekend om hun ontspannende en positieve effecten op het humeur. Door deze krachten te combineren, kan Kanna de stemming verder verbeteren en angsten verminderen. Gebruikers ervaren een geweldige euforische kick!

Gebruik en waarschuwingen

Goed schudden voor gebruik. Gebruik de helft tot 1 flesje per keer. Verkoop en gebruik onder de 18 jaar zijn niet toegestaan. Buiten bereik van kinderen bewaren. Gebruik Kratom niet bij hoge of lage bloeddruk, hart- en/of longklachten, diabetes, zwangerschap, bij gebruik van medicijnen, drugs of alcohol. De aanbevolen dosering is 5 tot 10 ml.

Dosering en effecten

De dosering hangt af van het lichaamsgewicht, de gevoeligheid en de sterkte van de Kratom. Onervaren gebruikers hebben meestal voldoende aan 5-10 gram gedroogde bladeren of 5-10 ml Kratom liquid of extract. Meer ervaren gebruikers kunnen na enige tijd de dosering verhogen. Een lage dosis Kratom kan stimulerend en euforisch zijn, terwijl een hogere dosis kalmerend werkt.

Kratom: pijnstillend, hoestonderdrukkend en euforisch Kratom heeft een sterk effect op het humeur en de energie. Het vermindert angsten en geeft een gevoel van geluk, kracht en actie. De effecten zijn vergelijkbaar met die van opiaten, zoals pijnstillend, hoestonderdrukkend en euforisch. Kratom heeft geen psychedelische effecten, maar kan wel seksuele lust bij vrouwen opwekken en erectieproblemen bij mannen verminderen.

Positieve effecten van Kratom

Kratom is geen geneesmiddel, maar kan wel een positieve invloed hebben op rusteloosheid, concentratie, energietekort, slapeloosheid, pijnverlichting en vermindering van "trek" bij verslavingen. Intensief gebruik kan echter leiden tot droge mond, verhoogde urinatie, verminderde eetlust en verstopping, en zelfs een lichte vorm van slaapzucht.

Productspecificaties

EAN
8718274712544

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Kratopia Kratom x Kanna Liquid
KratopiaKratom x Kanna Liquid

Gebruikers ervaren een euforische kick. Kratom biedt pijnstilling, hoestonderdrukking en euforische effecten zonder psychedelische effecten.

Snelle levering

Deliverytime

€12,94 Incl. btw