Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsApp
0
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Mascotte Active Slim Filters

Productomschrijving
Mascotte Active Slim Filters zijn filters die zijn ontworpen om de rook van sigaretten en joints te filteren en te verkoelen, terwijl ze tegelijkertijd het nicotine- en teergehalte verminderen. Deze filters zijn slanker dan de standaard filters en bevatten actieve kool, wat helpt om schadelijke stoffen uit de rook te filteren. Het actieve koolstof...

Mascotte Active Slim Filters zijn filters die zijn ontworpen om de rook van sigaretten en joints te filteren en te verkoelen, terwijl ze tegelijkertijd het nicotine- en teergehalte verminderen. Deze filters zijn slanker dan de standaard filters en bevatten actieve kool, wat helpt om schadelijke stoffen uit de rook te filteren.

Het actieve koolstof in de filters absorbeert chemische stoffen en vocht uit de rook en vermindert daardoor de hoeveelheid teer en nicotine die de gebruiker inhaleert. Dit kan leiden tot een minder schadelijke rookervaring en kan de gebruiker helpen bij het verminderen van de nicotineverslaving.

Mascotte Active Slim Filters zijn compatibel met de meeste standaard sigarettenhouders en joint hulzen en zijn eenvoudig in gebruik. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende verpakkingen en hoeveelheden en worden vaak verkocht in combinatie met Mascotte vloeitjes en sigarettenhulzen.

Het is belangrijk om op te merken dat terwijl filters zoals Mascotte Active Slim Filters het nicotine- en teergehalte van sigaretten en joints kunnen verminderen, ze niet volledig schadelijke stoffen uit de rook kunnen filteren. Het is altijd het beste om te stoppen met roken of alternatieve methoden te vinden voor het consumeren van cannabis of tabak.

Productspecificaties

EAN
8710993008182

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Mascotte Active Slim Filters
MascotteActive Slim Filters

Ontdek de kracht van Mascotte Active Slim Filters voor een nog betere rookervaring. Deze filters verminderen teer en nicotine zonder afbreuk te doen aan de smaak van je favoriete sigaretten. Bestel nu en geniet van een gezonder en smaakvoller rookmoment

Op voorraad
€2,99 Incl. btw