Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Mascotte Classic Handroller

Mascotte Mascotte Classic Handroller
Productomschrijving
Op zoek naar een handige tool om zelf sigaretten te rollen? De Mascotte Classic Handroller is de perfecte keuze voor beginners én ervaren sigarettenrollers. Deze handroller is ontworpen om het rollen van sigaretten gemakkelijker en efficiënter te maken. De Mascotte Classic Handroller heeft een stevige, duurzame constructie en is eenvoudig in geb...

Op zoek naar een handige tool om zelf sigaretten te rollen? De Mascotte Classic Handroller is de perfecte keuze voor beginners én ervaren sigarettenrollers. Deze handroller is ontworpen om het rollen van sigaretten gemakkelijker en efficiënter te maken.

De Mascotte Classic Handroller heeft een stevige, duurzame constructie en is eenvoudig in gebruik. De rolkamer, het papierbakje en het handvat maken het mogelijk om in een handomdraai perfect gerolde sigaretten te maken. De handroller kan worden gebruikt met verschillende soorten vloeipapier en tabak, afhankelijk van jouw voorkeur.

Eén van de grootste voordelen van de Mascotte Classic Handroller is dat je als gebruiker volledige controle hebt over de kwaliteit van jouw sigaretten. Door zelf sigaretten te rollen, bepaal je namelijk zelf de hoeveelheid tabak en vloeipapier. Hierdoor kun je sigaretten maken die perfect aansluiten bij jouw behoeften.

Wil jij ook zelf sigaretten rollen en ben je op zoek naar een handige tool? Kies dan voor de Mascotte Classic Handroller en ontdek hoe gemakkelijk en efficiënt het rollen van sigaretten kan zijn. Bestel jouw Mascotte Classic Handroller vandaag nog en geniet binnenkort van perfect gerolde sigaretten!

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Mascotte Classic Handroller
MascotteClassic Handroller

Met de Mascotte Classic Handroller rol je snel en gemakkelijk je eigen sigaretten van hoge kwaliteit. Bespaar geld en bestel nu voor een authentieke rookervaring.

Snelle levering
€2,50 Incl. btw