Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Microdosering Psilocybine Truffels - 6x 1 gram - 1 Pack

Novus Fumus Microdosering Psilocybine Truffels - 6x 1 gram - 1 Pack
Productomschrijving
Microdosering Psilocybine Truffels: voor meer creativiteit, energie en efficiëntie Ontdek de voordelen van Psychedelic Psilocybine Microdosing XP en til jouw leven naar een hoger niveau. Microdoseren met magische truffels zorgt voor meer concentratievermogen, vergroot je productiviteit en creativiteit, versterkt je probleemoplossend vermogen, gee...

Microdosering Psilocybine Truffels: voor meer creativiteit, energie en efficiëntie

Ontdek de voordelen van Psychedelic Psilocybine Microdosing XP en til jouw leven naar een hoger niveau. Microdoseren met magische truffels zorgt voor meer concentratievermogen, vergroot je productiviteit en creativiteit, versterkt je probleemoplossend vermogen, geeft meer energie en verhoogt je doorzettingsvermogen. En dat alles zonder het high gevoel of visuele hallucinaties van een recreatieve dosis. In Silicon Valley gebruiken de meeste mensen dagelijks microdoses van magische truffels om beter te presteren en te innoveren. Het is dan ook niet voor niets dat microdosing met psilocybine truffels steeds populairder wordt.

Waarom microdosering met Psilocybine Truffels een aanrader is

Magische truffels staan al jaren bekend om hun geestverruimende werking. Maar met microdoseren zal je geen high gevoel of visuele hallucinaties ervaren. Psychedelic Microdosing betekent dat je dagelijks een kleine hoeveelheid magische truffels tot je neemt. Dit is zo'n kleine hoeveelheid dat je normaal kunt blijven functioneren, maar dan op een hoger niveau. Hierdoor ben je beter in je werk, creatiever in je oplossingen en energieker in je leven. Het is dus een geweldige manier om alles uit je leven te halen.

Waarom microdosering met Psilocybine Truffels ook op het kantoor plaatsvindt

Het gebruik van Psychedelic Psilocybine Microdosing XP verrijkt jouw leven op meerdere manieren. In Silicon Valley, waar de ene na de andere uitvinding wordt ontwikkeld, gebruiken de meeste mensen dagelijks microdoses van magische truffels. Dit doen ze om hun creativiteit en productiviteit te stimuleren, wat essentieel is om te overleven in de jungle van Silicon Valley. Innovaties gaan daar namelijk enorm snel, dus je kunt het je niet veroorloven om niet elke dag op het allerhoogste niveau te presteren.

De effecten van microdosering met Psilocybine Truffels

De voordelen van Psychedelic Psilocybine Microdosering XP zijn overweldigend. Het verhoogt je concentratievermogen, vergroot je productiviteit, creativiteit en probleemoplossend vermogen. Het geeft je meer energie en zorgt ervoor dat je lekkerder in je vel zit. Daarnaast vergroot het je doorzettingsvermogen en zorgt het voor een betere nachtrust. Het is dus een geweldige manier om meer uit je leven te halen, zowel privé als zakelijk. Diverse mensen geven aan dat ze zich minder angstig voelen, minder depressief zijn en dat hun sportieve prestaties verbeteren.

Hoe gebruik je microdosissen van Psilocybine Truffels?

Hoewel mensen in Silicon Valley dagelijks microdoseren, is het advies om microdosissen van psychedelische stoffen niet dagelijks te gebruiken. Het is namelijk mogelijk om tolerantie op te bouwen tegen de effecten van psychedelische microdosering. Daarom raden wij aan om de microdoses van Psychedelic Psilocybine Microdosing XP te gebruiken volgens het volgende schema:

 • Dag 1 en 2: neem een dosering
 • Dag 3 en 4: rust
 • Dag 5 en 6: neem een dosering
 • Dag 7 en 8: rust
 • Enzovoort...

Zo houd je een cyclus van 4 dagen aan, die zich continu herhaalt. Op deze manier kun je met één pack Microdosering XP 12 dagen vooruit. Het is belangrijk om te blijven functioneren op de dagen dat je een dosering neemt.

Psilocybine geeft verlichting bij Clusterhoofdpijn & Migraine

Psilocybine truffels kunnen ook verlichting bieden bij clusterhoofdpijn en migraine. Veel mensen hebben baat bij het microdoseren van psilocybine truffels. Onderzoeken tonen aan dat maar liefst 80% van de mensen die deelnemen aan deze onderzoeken significante verlichting waarnemen in het afzwakken van de heftigheid van de pijnscheuten. Psilocybine wordt omgezet door het lichaam in psilocine, en deze stof werkt samen met de serotonine receptoren/serotonine huishouding, die weer verantwoordelijk zijn voor de verwerking van pijnprikkels, geheugen, eetlust, stemming, zelfvertrouwen, slaap, enzovoort. Het microdoseren van psilocybine truffels heeft dus vele voordelen voor mensen die lijden aan clusterhoofdpijn en migraine.

Waarom is het belangrijk om minimaal 1 maand te microdoseren met Psilocybine?

Microdoseren is het nemen van kleine hoeveelheden psychedelica. Door het nemen van kleine dosissen psilocybine truffels zullen je prestaties verbeteren op alle vlaktes, zowel op het werk als op sociaal gebied. James Fadiman, een bekende onderzoeker op het gebied van microdosering van psilocybine truffels, adviseert om minimaal 4 tot 8 weken te microdoseren voor maximaal resultaat. Het is ook belangrijk om een dagboek bij te houden en elke dag dezelfde vragen te stellen om veranderingen te monitoren en waar te nemen.

Het bewaren van microdosissen Psilocybine Truffels

Een pack van Psychedelic Psilocybine Microdosing XP kan 5 tot 12 weken gekoeld bewaard worden. Het is belangrijk om de verpakking goed afgesloten te houden en in de koelkast te bewaren tussen de 3 en 5 graden Celsius. Wanneer je de verpakking opent, kun je deze nog 3 weken bewaren. Het is slimmer om de porties uit te knippen en de rest van de verpakking dicht te laten voor de porties die je nog niet gaat gebruiken, zodat ze beter geconserveerd blijven.

Probeer Psychedelic Psilocybine Microdosing XP nu en ontdek wat microdosering voor jou kan betekenen!

Reviews

5 / 5Based on 6 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Tanja Schuurbiers op 21 September 2023

  Wauw, wat brengt dit een verandering in mijn leven. Ik weet niet of ik al een beetje optimistisch mag zijn, ik neem al ...

  Wauw, wat brengt dit een verandering in mijn leven. Ik weet niet of ik al een beetje optimistisch mag zijn, ik neem al ruim 10 jaar medicijnen voor mijn depressie, ongeveer 1 jaar geleden begon ik dan ook nog eens stevig te drinken, door omstandigheden. Het lijkt of er een donkere wolk in mijn hoofd is verdwenen. Ben blij dit ontdekt te hebben. Voor mij een dikke 10

 • 5 / 5
  Gepost door: Fred op 19 September 2023

  Concentratie, energie, gefocust en bewust bezig zijn op me werk

  ...

  Concentratie, energie, gefocust en bewust bezig zijn op me werk

  • +Geconcentreerd en bewust in het leven staan, het maakt me zekerder maakt me zekerder
  • -Geen
 • 5 / 5
  Gepost door: Steffen op 27 Augustus 2023

  EInen Tag später nach Bestellung erhalten.Top!

  ...

  EInen Tag später nach Bestellung erhalten.Top!

  • +Extrem schnelle, zuverlässige Lieferung
Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Novus Fumus Microdosering Psilocybine Truffels - 1 Pack
Novus FumusMicrodosering Psilocybine Truffels - 1 Pack

Ontdek de voordelen van microdosering met Psilocybine Truffels! Verbeter je concentratie, productiviteit, creativiteit en meer met Psychedelic Psilocybine Microdosing XP. Ook verlichting bij clusterhoofdpijn en migraine. Bestel nu en ervaar de voordelen

Snelle levering
€6,95 Incl. btw