Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsApp
0
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Clipper Nebula Mix 1

Clipper Clipper Nebula Mix 1
Productomschrijving
De Clipper Nebula Mix 1 aanstekerset is een set van vier herbruikbare aanstekers van het merk Clipper. De aanstekers zijn ontworpen met een kosmische en futuristische print in verschillende kleuren, wat deze set uniek en stijlvol maakt. De aanstekers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en staan bekend om hun betrouwbaarheid en duurzaamheid. Z...

De Clipper Nebula Mix 1 aanstekerset is een set van vier herbruikbare aanstekers van het merk Clipper. De aanstekers zijn ontworpen met een kosmische en futuristische print in verschillende kleuren, wat deze set uniek en stijlvol maakt.

De aanstekers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en staan bekend om hun betrouwbaarheid en duurzaamheid. Ze zijn gemakkelijk te vullen met butaangas en hebben een vlamregelaar waarmee je de grootte van de vlam kunt aanpassen.

Clipper aanstekers hebben een navulbaar ontwerp, wat betekent dat ze milieuvriendelijk zijn en een goed alternatief zijn voor wegwerpaanstekers. Ze zijn ook erg populair onder rokers vanwege hun unieke en aantrekkelijke ontwerp.

De Clipper Nebula Mix 1 aanstekerset is een perfect cadeau voor mensen die op zoek zijn naar een stijlvolle en functionele manier om hun rookwaar aan te steken. Het is belangrijk om op te merken dat het roken van tabak en andere stoffen schadelijk kan zijn voor de gezondheid en dat het gebruik van aanstekers veiligheidsrisico's met zich mee kan brengen. Het is daarom belangrijk om voorzichtig te zijn bij het gebruik van aanstekers en om ze buiten bereik van kinderen te houden.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Clipper Nebula Mix 1
ClipperNebula Mix 1

4 Clipper aanstekers met een nebula opdruk

Op voorraad
€7,00 Incl. btw