Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Bestel tot 23:59 = morgen in huis (NL, Ma t/m Do)
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Bestel tot 23:59 = morgen in huis (NL, Ma t/m Do)

Power 5 - Geneeskrachtige paddenstoelen – 120 capsules

Productomschrijving
Aantal capsules: 120 capsMaat capsules: Maat 0Netto-inhoud Capsules: 525 mgDosering: 2x daags 1 capsule tijdens de maaltijd met water innemen. Ingrediënten: 100 mg organische Reishi (Ganoderma Lucidum) 100 mg Cordyceps Militaris 100 mg Lion’s Mane (Hericium Erinaceus) 100 mg Chaga (Inonotus Obliquus) 100 mg Turkey Tail extract van 100% v...

Aantal capsules: 120 caps
Maat capsules: Maat 0
Netto-inhoud Capsules: 525 mg
Dosering: 2x daags 1 capsule tijdens de maaltijd met water innemen.

Ingrediënten:

  • 100 mg organische Reishi (Ganoderma Lucidum)
  • 100 mg Cordyceps Militaris
  • 100 mg Lion’s Mane (Hericium Erinaceus)
  • 100 mg Chaga (Inonotus Obliquus)
  • 100 mg Turkey Tail extract van 100% vruchtlichaam
  • 15 mg Vitamine C
  • 10 mg Zink
  • Hulpstof: magnesiumcitraat.

Over Power 5 capsules:
McMyco Power 5 bevat extracten van vijf van de meest bijzondere paddenstoelen die de natuur te bieden heeft. Deze medicinale paddenstoelen worden traditioneel gezien al eeuwen (soms zelfs duizenden jaren) lang gebruikt voor verschillende doeleinden. En nu, na al die jaren, blijkt dat het enthousiasme van onze voorouders meer dan terecht was. We kunnen simpelweg niet meer om de bijzondere werking van paddenstoelen heen!

McMyco Power 5 bevat de volgende vijf krachtige paddenstoelen:

Chaga:
Chaga (Nonotus Obliquus) heeft als bijnaam het zwarte goud. Deze paddenstoel doet het vooral goed in koude gebieden. Vandaar dat je hem voornamelijk terugvindt in gebieden als Canada, Siberië en Noord-Europa. Van buiten ziet deze zwarte schimmel eruit als verband hout maar van binnen straalt hij.

Cordyceps Militaris:
Cordyceps is een paddenstoel met misschien wel de meest interessante geschiedenis. Oorspronkelijk groeide hij namelijk alleen op de rug van insecten, vandaar de bijnaam rupsendoder. Gelukkig kan een specifieke variant, de Cordyceps Militaris, ook op een natuurlijk voedingsbodem gekweekt worden. Die gebruiken wij ook in de vegan friendly Power 5 formule.

Lion’s Mane:
Lion’s Mane, of Hericium Erinaceus, is een unieke medicinale paddenstoel. Deze witte schimmel kennen we ook als pruikzwam en heeft wereldwijd de bijnaam nature’s nutrient for the neurons gekregen. Deze paddenstoel wordt ook vaak gebruikt als aanvulling tijdens microdosing.

Reishi:
Reishi (Ganoderma Lucidum) wordt in China al ruim 2000 jaar gebruikt. Ze kennen hem daar als Lingzhi en paddenstoel van onsterfelijkheid. Een bijzondere bijnaam voor een bijzondere zwam! Mycologen van over de hele wereld zijn lovend over deze bruinrode paddenstoel die absoluut niet mag ontbreken in onze Power 5 formule.

Turkey Tail:
Turkey Tail (Trametes/Coriolus Versicolor) is een paddenstoel met een haast legendarische status. In China en Japan zijn ze al eeuwenlang groot fan van deze schimmel. De voornaamste reden is de aanwezigheid van PSK en PSP, waar enkele bijzondere eigenschappen aan gelinkt worden. Ook in Europa krijgt de Turkey Tail steeds meer aandacht, je kunt hem bijvoorbeeld kennen uit de film Fantastic Fungi.

Voor extra effectiviteit hebben wij de capsules verrijkt met Vitamine C en Zink. Zowel Vitamine C als Zink ondersteunen het immuunsysteem en de afweer van het lichaam.

Ga ook naar: https://www.mcmyco.com/

Waarschuwing:
Power 5 van McMyco is een voedingssupplement en dient ook als zodanig gebruikt te worden. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet. Houd het product buiten bereik van kinderen. Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts wanneer er sprake is van zwangerschap, borstvoeding of gezondheidsklachten. Bewaren bij kamertemperatuur op een donkere plek.

Productspecificaties

EAN
8718274717624

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

McMyco Power 5 – 120 capsules
McMycoPower 5 – 120 capsules

Power 5 bevat extracten van vijf v...

Power 5 bevat extracten...

Op voorraad
€34,95 Incl. btw