Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Ervaar Creativiteit en Euforie met Pajaritos Truffels - Hoogwaardige Psilocybine Truffels

Novus Fumus Ervaar Creativiteit en Euforie met Pajaritos Truffels - Hoogwaardige Psilocybine Truffels
Productomschrijving
Bent u op zoek naar een unieke, vrolijke en filosofische ervaring? De Pajaritos Truffels van Novus Fumus zijn precies wat u nodig heeft. Deze magische truffels, bekend om hun gemiddelde sterkte, zijn perfect voor zowel beginnende als ervaren psychonauten. Ze stimuleren uw creativiteit, geven u lachkicks en zorgen voor een onvergetelijke ervarin...

Bent u op zoek naar een unieke, vrolijke en filosofische ervaring? De Pajaritos Truffels van Novus Fumus zijn precies wat u nodig heeft. Deze magische truffels, bekend om hun gemiddelde sterkte, zijn perfect voor zowel beginnende als ervaren psychonauten. Ze stimuleren uw creativiteit, geven u lachkicks en zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Pajaritos Truffels: Een Vrolijke en Creatieve Trip

De Pajaritos Truffels zijn minder visueel intens dan sommige andere truffels, maar ze compenseren dit met hun vermogen om een gevoel van euforie en energie op te wekken. Ze zorgen voor een verandering in geest en gedachten, waardoor u bijna niet kunt stoppen met lachen en u zich ongelooflijk energiek voelt. Bovendien stimuleren ze het creatieve deel van uw hersenen, waardoor problemen oplossen, nieuwe ideeën en inzichten gemakkelijk tot u komen.

Dosering van Pajaritos Truffels

De dosering van de Pajaritos Truffels hangt af van uw lichaamsgewicht en ervaring met psilocybine truffels. Voor beginners raden we een lichte trip aan, terwijl ervaren gebruikers kunnen kiezen voor een mildere of zwaardere trip. Ons doseerschema helpt u bij het bepalen van de juiste hoeveelheid truffels voor uw gewicht en gewenste ervaring.

                    Lichte trip          Milde trip          Zware trip 

  • 50 kilo = 5 gram          6,7 gram          11,2 gram
  • 60 kilo = 6 gram          8    gram          13,4 gram
  • 70 kilo = 7 gram          9,3 gram          15,6 gram
  • 80 kilo = 8 gram          10,6 gram        17,8 gram
  • 90 kilo = 9 gram          11,9 gram        20    gram
  • 100 kilo = 10 gram      13,5 gram        22,2 gram

Voor een Lichte trip verhoog je de dosis met +/- 0,1 gram per kilo lichaamsgewicht, bijvoorbeeld: 51 kilo = 5,1 gram
Voor een Milde trip verhoog je de dosis met +/- 0,13/15 gram per kilo lichaamsgewicht, bijvoorbeeld: 51 kilo = 6,85 gram
Voor een Zware trip verhoog je de dosis met +/-0,22 gram per kilo lichaamsgewicht, bijvoorbeeld: 51 kilo = 11,42 gram

Wat Maakt Pajaritos Truffels Speciaal?

Pajaritos Truffels bevatten de werkzame stof Psilocybine, die in uw lichaam wordt omgezet in psilocine. Deze stof kan hallucinaties veroorzaken en heeft een effect op de serotoninehuishouding van uw hersenen, wat leidt tot de hallucinogene trip. Bovendien zijn deze truffels rijk aan voedingswaarden, waaronder koolhydraten, eiwitten, voedingsvezels en vitamine D.

Hoe Gebruikt U Pajaritos Truffels?

Deze magische truffels kunnen direct gegeten worden, maar zorg ervoor dat u goed kauwt om maagklachten te voorkomen. De truffels beginnen na ongeveer 45 minuten te werken en de trip duurt zo'n 5 tot 6 uur. Voor de beste ervaring raden we aan om de truffels te nemen in een comfortabele, rustige en veilige omgeving, bij voorkeur met een nuchtere vriend (tripzitter) aanwezig.

Microdoseren met Pajaritos Truffels

Microdoseren, het nemen van een zeer kleine hoeveelheid truffels om uw creativiteit en efficiëntie te vergroten zonder hallucinaties, is ook mogelijk met Pajaritos Truffels. Deze methode is populair in innovatiecentra zoals Silicon Valley en wordt zelfs door Nobelprijswinnaars gebruikt.

Bewaren van Pajaritos Truffels

Als u besluit de verse truffels niet direct op te eten, kunt u deze koel en droog bewaren, bij een ideale temperatuur tussen de 2 en 4 graden Celsius. Op deze manier blijven ze vaak minstens een maand houdbaar. Controleer altijd de houdbaarheidsdatum op de verpakking.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Novus Fumus Psilocybe Pajaritos
Novus FumusPsilocybe Pajaritos

Ontdek de magie van Pajaritos Truffels bij Novus Fumus. Deze psilocybine truffels stimuleren creativiteit, veroorzaken lachkicks en bieden een unieke, vrolijke ervaring. Perfect voor zowel beginners als ervaren psychonauten.

Snelle levering
€15,95 Incl. btw