Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Krachtige Mush Magic Utopia Magische Truffels 15g - Perfect voor Intense Visuele Trips - Lange Kweekduur voor Verhoogde Potentie

Productomschrijving
Ervaar een nieuwe dimensie van realiteit met de krachtige Mush Magic Utopia Magische Truffels 15g. Dit speciale product, gekweekt voor een verlengde periode van 9 tot 10 maanden, zorgt voor een intense visuele trip dankzij de verhoogde potentie van de truffels. Psilocybe Utopia en Hollandia behoren tot de sterkste varianten binnen ons assortiment....

Ervaar een nieuwe dimensie van realiteit met de krachtige Mush Magic Utopia Magische Truffels 15g. Dit speciale product, gekweekt voor een verlengde periode van 9 tot 10 maanden, zorgt voor een intense visuele trip dankzij de verhoogde potentie van de truffels.

Psilocybe Utopia en Hollandia behoren tot de sterkste varianten binnen ons assortiment. Al bij het consumeren van de helft van deze verpakking kan een sterke trip worden ervaren. Deze Utopia truffels tillen de ervaring naar ongekende dieptes en nieuwe sensaties, die de standaardrealiteit ver achter zich laten.

Deze magische truffels hebben niet alleen een indrukwekkend effect, maar zijn ook aangenaam van smaak. Je klanten zullen de smaak van de Psilocybe Utopia zeker waarderen.

Bovendien wordt elk pakket van 0,05 kilogram zorgvuldig vacuüm verpakt om de versheid en potentie van het product te behouden. De compacte verpakking van 10 cm bij 5 cm bij 3 cm maakt het gemakkelijk om deze magische truffels discreet en veilig op te slaan.

Neem vandaag nog een duik in de wereld van Mush Magic met onze Utopia Magische Truffels. Jouw ticket naar het universum wacht op je!

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Novus Fumus Utopia Magic Truffles 15g
Novus FumusUtopia Magic Truffles 15g

Ontdek de kracht van Mush Magic Utopia Magische Truffels 15g. Ideaal voor een intense, visuele trip met verhoogde potentie dankzij een langere kweekperiode. Aangename smaak, vacuüm verpakt voor versheid. Begin je reis buiten het universum vandaag nog!

Snelle levering
€21,95 Incl. btw