Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Bestel tot 23:59 = morgen in huis (NL, Ma t/m Do)
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Bestel tot 23:59 = morgen in huis (NL, Ma t/m Do)

Trip Stopper - Minimaliseer trip effecten

Novus Fumus Trip Stopper - Minimaliseer trip effecten
Productomschrijving
Magic truffels zijn geweldig en zullen je in de meeste gevallen een geweldige tijd bezorgen. Toch moeten ze altijd met zorg worden behandeld. Magic truffels kunnen emoties versterken, zowel goed als slecht. Tijdens reizen kunnen ze je bij de hand nemen, maar soms kan een gebruiker (vooral als hij onervaren is) het gevoel krijgen dat emoties uit de ...

Magic truffels zijn geweldig en zullen je in de meeste gevallen een geweldige tijd bezorgen. Toch moeten ze altijd met zorg worden behandeld. Magic truffels kunnen emoties versterken, zowel goed als slecht. Tijdens reizen kunnen ze je bij de hand nemen, maar soms kan een gebruiker (vooral als hij onervaren is) het gevoel krijgen dat emoties uit de hand lopen.

Daarom is het altijd een goed idee om onze Trip Stopper bij de hand te hebben. Met onze Trip Stopper kan een gebruiker de duur van de trip drastisch verminderen. En hoewel je het waarschijnlijk niet nodig hebt, geeft alleen de gedachte aan een Trip Stopper dat extra beetje mentale zekerheid om een bad trip in het algemeen te voorkomen. Je hoeft niet zenuwachtig te zijn, jij hebt de touwtjes in handen!

Hoe werkt onze Trip Stopper?

Een Trip Stopper-verpakking bevat 2 dextrose-tabletten en 4 valeriaancapsules. De dextrosetabletten zijn in feite snelle suikers die de bloedsuikerspiegel verhogen. Dit vermindert de effectiviteit van magic truffels en psilocybine sterk. De valeriaancapsules zijn gevuld met een extract van de valeriaanwortel. Dit prachtige kruid heeft kalmerende effecten om angst in een mum van tijd weg te nemen.

En zoals eerder gezegd: ook al heb je hem waarschijnlijk niet nodig, een Trip Stopper bij de hand kan al genoeg zijn om onzekere gedachten weg te nemen. Daarom houden zelfs de meest ervaren psychonauten van Trip Stopper.

Hoe moet ik Trip Stopper gebruiken?

Allereerst moet je onthouden dat de meeste "problemen" die je tijdens een magic truffeltrip tegenkomt, puur mentaal zijn. Rondsturen en wegsturen van een bad trip kan door aan leuke dingen te denken, naar je favoriete deuntje te luisteren, naar een andere kamer/plek te verhuizen of met je medereizigers te praten.

Wanneer je bovenstaande maatregelen hebt genomen, maar je zit nog steeds op een slechte plek en wil de trip stoppen: ga voor Trip Stopper! Neem eerst beide dextrosetabletten en laat ze langzaam oplossen in uw mond. Neem daarna de valeriaancapsules in met wat water. Leun nu achterover en probeer te ontspannen en geen zorgen te maken. Je zult je beetje bij beetje weer normaal gaan voelen. Pro tip: probeer ook wat te eten!

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Novus Fumus Trip Stopper
Novus FumusTrip Stopper

Voorkom slechte ervaringen met Tr...

Voorkom slechte ervarin...

Op voorraad
€2,95 Incl. btw