Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Rapé Kuntanawa Kapaxanba 7g - Authentiek Amazone Sjamanistisch Kruidenpoeder voor Verhoogd Bewustzijn en Energie

Novus Fumus Rapé Kuntanawa Kapaxanba 7g - Authentiek Amazone Sjamanistisch Kruidenpoeder voor Verhoogd Bewustzijn en Energie
Productomschrijving
Ontdek de kracht van Rapé Kuntanawa Kapaxanba, een authentiek Amazone sjamanistisch kruidenpoeder dat al eeuwenlang wordt gebruikt door de Kuntanawa-stam voor het verhogen van bewustzijn en het stimuleren van energie. Dit bijzondere kruidenmengsel wordt zorgvuldig bereid volgens de eeuwenoude kennis van de Kuntanawa-stam en biedt een unieke en ins...

Ontdek de kracht van Rapé Kuntanawa Kapaxanba, een authentiek Amazone sjamanistisch kruidenpoeder dat al eeuwenlang wordt gebruikt door de Kuntanawa-stam voor het verhogen van bewustzijn en het stimuleren van energie. Dit bijzondere kruidenmengsel wordt zorgvuldig bereid volgens de eeuwenoude kennis van de Kuntanawa-stam en biedt een unieke en inspirerende ervaring.

Raadpleeg een ervaren beoefenaar of volg de bijgeleverde instructies voor het op de juiste wijze toepassen van Rapé Kuntanawa Kapaxanba. Gebruik altijd met respect voor de traditie en in een geschikte omgeving.

De dosering varieert afhankelijk van de individuele behoeften en ervaring. Begin met een kleine hoeveelheid en verhoog indien nodig, altijd rekening houdend met uw persoonlijke gevoeligheid en tolerantie.

Bestel Rapé Kuntanawa Kapaxanba 7g vandaag nog bij Novus Fumus' Shamanshop en ervaar de kracht van dit eeuwenoude ritueel.

Productspecificaties

EAN
8718274717747

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Novus Fumus Rapé Kuntanawa Kapaxanba – 7 gram
Novus FumusRapé Kuntanawa Kapaxanba – 7 gram

Ervaar Rapé Kuntanawa Kapaxanba 7g, een authentiek Amazone sjamanistisch kruidenpoeder voor verhoogd bewustzijn en energie. Bestel nu bij Novus Fumus' Shamanshop voor een unieke en inspirerende ervaring!

Snelle levering
€19,95 Incl. btw