Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Rapé Yawanawa Parika 7g - Krachtig Traditioneel Amazone Sjamanistisch Kruidenpoeder voor Reiniging en Spirituele Groei

Novus Fumus Rapé Yawanawa Parika 7g - Krachtig Traditioneel Amazone Sjamanistisch Kruidenpoeder voor Reiniging en Spirituele Groei
Productomschrijving
Ervaar de helende kracht van Rapé Yawanawa Parika, een krachtig traditioneel Amazone sjamanistisch kruidenpoeder dat al eeuwenlang wordt gebruikt voor rituele reiniging, het versterken van mentale focus en het bevorderen van spirituele groei. Dit bijzondere kruidenmengsel wordt zorgvuldig bereid volgens de eeuwenoude kennis van de Yawanawa-stam en...

Ervaar de helende kracht van Rapé Yawanawa Parika, een krachtig traditioneel Amazone sjamanistisch kruidenpoeder dat al eeuwenlang wordt gebruikt voor rituele reiniging, het versterken van mentale focus en het bevorderen van spirituele groei. Dit bijzondere kruidenmengsel wordt zorgvuldig bereid volgens de eeuwenoude kennis van de Yawanawa-stam en biedt een unieke en diepgaande ervaring.

Raadpleeg een ervaren beoefenaar of volg de bijgeleverde instructies voor het op de juiste wijze toepassen van Rapé Yawanawa Parika. Gebruik altijd met respect voor de traditie en in een geschikte omgeving.

De dosering varieert afhankelijk van de individuele behoeften en ervaring. Begin met een kleine hoeveelheid en verhoog indien nodig, altijd rekening houdend met uw persoonlijke gevoeligheid en tolerantie.

Bestel vandaag nog bij Novus Fumus' Shamanshop en ervaar de kracht van dit eeuwenoude ritueel.

Productspecificaties

EAN
8718274717730

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Novus Fumus Rapé Yawanawa Parika – 7 gram
Novus FumusRapé Yawanawa Parika – 7 gram

Ontdek Rapé Yawanawa Parika 7g, een krachtig traditioneel Amazone sjamanistisch kruidenpoeder voor reiniging en spirituele groei. Bestel nu bij Novus Fumus' Shamanshop voor een authentieke en diepgaande ervaring!"

Snelle levering
€19,95 Incl. btw