Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Royal C: Krachtige Kruidenshot voor een Energieke Avond Uit

Royal Party Shots Royal C: Krachtige Kruidenshot voor een Energieke Avond Uit
Productomschrijving
Ontdek Royal C, de krachtige kruidenshot die jouw avond uit naar een hoger niveau tilt! Deze 15 ml vloeibare extract bevat een kruidenmix die zorgt voor een sterke energieboost die ongeveer 4 uur aanhoudt. Ideaal om tijdens het uitgaan helemaal uit je dak te gaan! De kruidenmix bevat onder andere Paulina Cupana, beter bekend als Guarana, een plant...

Ontdek Royal C, de krachtige kruidenshot die jouw avond uit naar een hoger niveau tilt! Deze 15 ml vloeibare extract bevat een kruidenmix die zorgt voor een sterke energieboost die ongeveer 4 uur aanhoudt. Ideaal om tijdens het uitgaan helemaal uit je dak te gaan!

De kruidenmix bevat onder andere Paulina Cupana, beter bekend als Guarana, een plant uit het Amazonegebied die van nature cafeïne, theobromine en theofylline bevat. Daarnaast bevat het Citrus Aurantium, ook wel bekend als bittere sinaasappel, dat synephrine bevat dat als stimulans en eetlustremmer werkt. Dextro zorgt voor snelle energie, terwijl Glycyrrhiza helpt tegen hoesten en verkoudheid. Kalium speelt een belangrijke rol bij de bloeddruk- en hartfunctie en Phenylalanine kan een positief effect hebben op je stemming en cognitieve functies. Aroma is toegevoegd voor de smaak en geur van het supplement.

Schud de fles goed voor gebruik, totdat de inhoud volledig is opgelost. Neem de shot een uur na de maaltijd in en drink eerst de helft om je respons te testen. Neem na inname een glas water. De aanbevolen dosering is 5 tot 15 ml, afhankelijk van het gewenste effect. Voor een mild effect neem je minder dan 5 ml, voor een redelijk tot goed effect tussen de 10 en 15 ml, en voor een sterk effect meer dan 15 ml.

De Royal C-kruidenshot is onderdeel van de Royal Lijn, ontwikkeld door McSmart voor een natuurlijke ervaring op een ander niveau. Geniet van de veilige, legale en betaalbare ervaring die de Royals je bieden en laat je verrassen door de heerlijke eigenschappen van deze herbals. Let op: verkoop en gebruik zijn niet toegestaan onder de 18 jaar en het product mag niet worden gebruikt bij hoge of lage bloeddruk, hart- en/of longklachten, diabetes, zwangerschap, bij gebruik van medicijnen, drugs of alcohol. Bewaar het product buiten bereik van kinderen.

Productspecificaties

EAN
8718274712575

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Royal Party Shots Royal Coke
Royal Party ShotsRoyal Coke

Royal C: de krachtige kruidenshot voor een energieke avond uit! Bevat Guarana en Citrus Aurantium voor een 4-uur durende energieboost. Bestel nu en ervaar de veilige, legale en betaalbare ervaring van de Royal Lijn.

Snelle levering
€9,95 Incl. btw