Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
Review Logo9 @ Kiyoh
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Indian Spirit Salvia Divinorum 5x Extract 1G - Sjamanistische Hallucinerende Ervaring

Indian Spirit Indian Spirit Salvia Divinorum 5x Extract 1G - Sjamanistische Hallucinerende Ervaring
Productomschrijving
Betreed de wereld van spirituele ontdekking met het Indian Spirit Salvia Divinorum 5x Extract 1G. Verkend door sjamanen en spiritualisten, dit bijzondere product biedt een unieke hallucinerende ervaring die je in contact brengt met het bovenaardse. Kenmerken van Indian Spirit Salvia Divinorum 5x Extract: Krachtige Hallucinogene Eigenschappen: E...

Betreed de wereld van spirituele ontdekking met het Indian Spirit Salvia Divinorum 5x Extract 1G. Verkend door sjamanen en spiritualisten, dit bijzondere product biedt een unieke hallucinerende ervaring die je in contact brengt met het bovenaardse.

Kenmerken van Indian Spirit Salvia Divinorum 5x Extract:

  • Krachtige Hallucinogene Eigenschappen: Ervaar een korte maar hevige hallucinogene trip, veroorzaakt door de primaire actieve stof, Salvinorin A.
  • Geconcentreerd Extract: Dit Salvia-extract is sterker dan de normale salviabladeren, wat zorgt voor een intensere ervaring.
  • Verschillende Toepassingen: Het kan worden gerookt of oraal worden ingenomen, waardoor je jouw gebruik kunt aanpassen aan je voorkeuren.

Gebruik

Roken

Rook de kruiden met een puurpijpje of waterpijp voor snelle en intense effecten.

Oraal

Bij orale inname ervaar je langdurigere effecten. Kauw de kruiden of leg ze onder je tong en stel het doorslikken zo lang mogelijk uit.

Effecten

De effecten variëren sterk per persoon en kunnen range bieden van een lichte roes vergelijkbaar met marihuana tot intense hallucinaties en zelfs verlies van identiteit. Het is belangrijk om verantwoord te consumeren, waarbij een nuchtere vriend aanwezig is en de omgeving rustig is.

Let op!

Dit product is enorm sterk en wordt aanbevolen voor personen die ervaring hebben met Salvia. Wees bewust van je limieten en gebruik het product veilig en verantwoord.

Met Indian Spirit Salvia Divinorum 5x Extract 1G, bieden we je de sleutel tot spirituele verkenning. Bestel vandaag nog en betreed de wereld van sjamanistische rituelen!

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Indian Spirit Salvia - 5x extract 1G
Indian SpiritSalvia - 5x extract 1G

Ontdek de kracht van het sjamanistische ritueel met ons Indian Spirit Salvia 5x extract 1G. Met Salvia Divinorum, bekend om zijn intense hallucinerende effecten, biedt dit extract een spirituele en recreatieve ervaring.

Snelle levering
€13,95 Incl. btw