Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering
WhatsAppKlantenservice
0
0
Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
7 dagen per week bereikbaar
Snelle Levering

Sigaretten-etui - 80-100mm (SK+SKS) - 20 Sig. - Leder - Met aanstekervak

Novus Fumus Sigaretten-etui - 80-100mm (SK+SKS) - 20 Sig. - Leder - Met aanstekervak
Productomschrijving
Een sigaretten-etui is een hoesje waarin je sigaretten kunt bewaren en vervoeren. Het sigaretten-etui dat je beschrijft is gemaakt van leer en heeft een capaciteit van 20 sigaretten van 80-100mm grootte. Het heeft ook een apart vakje waarin je een aansteker kunt bewaren. Het gebruik van een sigaretten-etui kan verschillende voordelen hebben. Het k...

Een sigaretten-etui is een hoesje waarin je sigaretten kunt bewaren en vervoeren. Het sigaretten-etui dat je beschrijft is gemaakt van leer en heeft een capaciteit van 20 sigaretten van 80-100mm grootte. Het heeft ook een apart vakje waarin je een aansteker kunt bewaren.

Het gebruik van een sigaretten-etui kan verschillende voordelen hebben. Het kan bijvoorbeeld helpen om de sigaretten te beschermen tegen schade en vochtigheid, waardoor ze langer meegaan. Daarnaast kan een sigaretten-etui handig zijn om de sigaretten bij de hand te hebben zonder dat je een hele pakje hoeft mee te nemen.

Het sigaretten-etui met aanstekervak dat je beschrijft, is een handig accessoire voor mensen die hun sigaretten en aansteker bij elkaar willen bewaren en mee willen nemen. Het leer geeft het etui een stijlvolle uitstraling en biedt bescherming aan de sigaretten. Het aparte vakje voor de aansteker zorgt ervoor dat je de aansteker altijd bij de hand hebt en voorkomt dat deze kwijtraakt.

Het is belangrijk om op te merken dat het roken van sigaretten schadelijk kan zijn voor de gezondheid en dat het gebruik van een sigaretten-etui geen invloed heeft op deze schadelijke effecten. Het is daarom aanbevolen om te stoppen met roken of om alternatieve manieren te vinden om te ontspannen en stress te verminderen.

Productspecificaties

EAN
4054184041553

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Novus Fumus Sigaretten-etui
Novus FumusSigaretten-etui

Dit lederen etui is ideaal om een pakje sigaretten in te bewaren.

Snelle levering

Deliverytime

€16,95 Incl. btw